Novosti

PRAVILA IGRE – „Svoju novu pjesmu 'Kako nam stvari stoje' posvećujemo svim ženama“

Objavljeno:

PRAVILA IGRE – „Svoju novu pjesmu 'Kako nam stvari stoje'  posvećujemo svim ženama“

Foto: Mislav Žabarović

 Nova pjesma koju su dečki iz Pravila igre tjednima najavljivali napokon je vani!

„Kako stvari stoje“ naziv je nove pjesme kojom dečki najavljuju svoj drugi album, a ova pjesma ujedno i druga po redu koju objavljuju s novim pjevačem Ivanom Penezićem.

“'Kako nam stvari stoje' ljubavna je pjesma u kojoj su jasno definirane i izgovorene emocije u kojoj će se svatko prepoznati. Sigurni smo u to i jedva čekamo da ju čujete“, -  poručuju nam dečki iz benda.

U režiji poznatog redatelja Darija Radusina, u popularnom zagrebačkom klubu Opera, dečki su snimili i spot za pjesmu u kojem su sve uloge dodijeljene ženama, a možete ga pogledati na sljedećem linku:

“Snimili smo spot u spotu. Razmišljajući o scenariju koji bi bio odgovarajući za pjesmu došli smo samo do jednog zaključka: moramo snimiti spot. I tako se rodila nesvakidašnja ekranizacija naše nove pjesme. Snimili smo spot u kojem snimamo spot.“ kaže nam Goran Belošević bubnjar benda.

“U spotu glume žene koje su vrlo uspješne u tome što rade.”- dodaje pjevač benda Ivan Penezić.

Glavnu ulogu u spotu ima talentirana mlada glumica, pjevačica i plesačica Martina Ivanković. U spotu se pojavljuju i popularne YouTuberice i influencerice Lorin Nukić i Paula Sikirić , te modeli Petra Dabelić, Franka Đaleta i Klaudija Kelemović.

Tekst pjesme “Kako nam stvari stoje” napisala je Sonja Buljan, a autor glazbe je Miro Buljan koji uz dečke iz Pravila igre potpisuje i aranžman pjesme.

Da ovom mladom zagrebačkom bendu i u glazbenom životu ”stvari dobro stoje” na domaćem terenu, govori i činjenica da je svaka njihova pjesma radu slušana u radijskom eteru diljem zemlje, a nova će pjesma po prvi puta imati regionalnu premijeru na najslušanijim radijskim postajama.

“Sretni smo što možemo podijeliti našu glazbu sa svima koji ju razumiju I vole. Glazba nas je povezala s predivnim ljudima diljem regije i jedva čekamo druženja i putem etera i na svirkama uživo. “

Novu pjesmu Pravila igre slušajte i na Deezeru

https://www.deezer.com/hr/album/57937332

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »