Novosti

Putujte s Heidi šeće psa u novom spotu "Avantura"

Objavljeno:

Heidi šeće psa u par minuta obišli svijet u sobi

„Bili smo na kraju svijeta
I bili smo tamo i tu

Lovili smo zalaske sunca

Putujući prema zapadu“

https://www.youtube.com/watch?v=dQsU1Arml6c&feature=youtu.be

Poručuju to Heidi šeće psa u novom, šarenom i razigranom singlu i spotu „Avantura“.

 „Avantura“,  je novi, šesti po redu, singl  i spot kojim žele širiti samo dobre vibracije:

„Jako volim ovu pjesmu jer je puna metaforike.  Govori o putovanjima, maštanjima o putovanjima, ali i o tome da je život jedno veliko putovanje i avantura i da ga treba živjeti punim plućima.  Prvi put na pjesmi imamo brasseve koje su nam odsvirali stvarno renomirani glazbenici s kojima je bio užitak surađivati, a koji su nam obogatili zvuk i dali pjesmi još veću širinu i neku novu dimenziju.  Hrvoje nam je osmislio zabavan, veseo i šaren spot, a uvijek nasmijan i smiren Doringo je to sve odlično snimio i posložio, tako da mislim da smo i u audio i u vizualnom smislu napravili veliki korak naprijed.“,  poručuje dinamičan duo, Smiljana Štrbac (Heidi) i Hrvoje Borošić, koji zajedno potpisuju glazbu ove poletne i pozitivne pjesme.

Uz to, dosta putuju pa su za spot iskoristili uspomene s njihovih  putovanja i refleksije nekih proživljenih trenutaka, a to vidimo u motivima kao što su fotografije, suveniri, magneti... Pred Heidi je i novo putovanje, za dva tjedna  ide u Amsterdam.

Spot je sniman u studiju Slamasonik u stop motion tehnici i sve scene su snimljene u jednom danu.

Za produkciju pjesme angažirali su Srđana Sekulovića Skansija, koji zajedno s Heidi šeće psa potpisuje i aranžman, a u sviranju im se pridružila i zanimljiva grupa glazbenika: Igor Pavlica – truba, Ana Kovačić – saksofon, Ivan Marincel – trombon i Maro Market – klavijature.

 „Heidi šeće psa“ je zagrebačka grupa osnovana u svibnju 2016. Okosnicu benda čine Smiljana Štrbac (Heidi), vokal, i Hrvoje Borošić, gitarist i autor pjesama.

Uz Hrvoja i Smiljanu, u bendu su iskusni klupski glazbenici i prijatelji, Ronald Fak na gitari, Toma Vlčev na bas gitari te Rene Kutičić na bubnjevima.

***

Bend se publici prvi put predstavio početko 2017. s pjesmom „Još sam tu“ na kojoj je glazbeni producent bio Žan Jakopač, a od ljeta 2017. prelaze u Menart i počinju suradnju sa Skansijem.

Do sada su objavili 5 singlova: Još sam tu (2017), Reći ćeš mi sutra (2017), Vuk (2018), Njegova mačka (2018), Uzalud (2018)

Smiljana Štrbac (Heidi), pjevačica grupe „Heidi šeće psa“ iza sebe ima bogato estradno iskustvo koje je stekla kao dugogodišnja plesačica i plesna pedagoginja u plesnoj grupi Tihane Škrinjarić s kojom je nastupala u, tada, napopularnijim  show emisijama Hrvatske televizije, na izborima za Miss Hrvatske, Miss Universe i na hrvatskom izboru pjesme za pjesmu Eurovizije Dora. Uz to se okušala i kao prateći vokal u nekoliko bendova.

Više na:

https://www.deezer.com/en/album/94161992

https://web.facebook.com/heidisecepsa/

 

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »