Novosti

Sinovi ravnice ove subote predstavili novi album „Ljubavnici“

Objavljeno:

Sinovi ravnice ove subote predstavili novi album „Ljubavnici“

Ove su subote u centru grada u Novoj ploči, Sinovi ravnice predstavili svoj novi album „Ljubavnici“. Uvijek dobro raspoloženi, Sinovi ravnice uzeli su u ruke svoje instrumente i uživo zasvirali neke od svojih najboljih hitova. Tako su centrom odjekivali zvuci tamburice u pjesmama „Dođi u Vinkovce“, te njihovog aktualnog singla „Malo da, malo ne“. Čestitke povodom izlaska novog albuma došao im je dati kolega i prijatelj Boris Đurđević koji je autor glazbe i svih aranžmana na albumu, te Valerija Đurđević, autorica svih tekstova.

Galerija fotografija

 Da dečki zaista uživo zvuče fantastično, uvjerio se i gradonačelnik Milan Bandić koji je također prisustvovao promociji.

 Izuzetno ponosan na izlazak novog albuma bio je i Igor Rojka koji je rekao: Neopisivo mi je zadovoljstvo nakon 2 godine napokon imati album u rukama. Ponosni smo na ovaj nosač zvuka ponajviše jer je on ogledalo našeg napornog rada i truda. Ujedno to je i veliki poklon našoj publici koja prati naš rad i uvijek je uz nas.“

Na novom albumu „Ljubavnici“ nalazi se 14 pjesama, a naslovna pjesma albuma koju su snimili s Colonijom na Youtubeu broji 2 i pol milijuna pregleda i jedna je od njihovih omiljenih. Pjesme „Žena boginja“, „Nisam loš“, „Robija“, „Nesrećo“, „Dođi u Vinkovce“ također se nalaze na albumu i već su svima dobro znane i uvijek rado slušane.

U pjesmi „Opatice“, Sinovi ravnice spojili su neobičan spoj moćnog zvuka saksofona i melodične tambure, a u pjesmi im se pridružio Goran Navojec.

Izlazak albuma uvertira je u veliki koncert koji Sinovi ravnice s kolegama Slavonia bandom i Mejašima spremaju 18.3. u Domu spotova na prvom Kirbaju godine. Svoje ulaznice možete kupiti putem sustava Eventim po cijeni od 60 kuna za stajanje ili 70 kuna za sjedenje.

 

Sinove Ravnice pratite na njihovoj službenoj stranici http://www.sinoviravnice.com/ i Facebooku.

 

                                                                                                                                                 

 

 

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »