Novosti

Slavonia band + novim spotom „Ludo, ludice“ najavljuju novi album +

Objavljeno:

Slavonia band + novim spotom „Ludo, ludice“ najavljuju novi album +

Slavonia band predstavlja novu pjesmu za koju su istovremeno snimili i spot. Pjesmom „Ludo, ludice“, najavljuju svoj novi album koji bi trebao izaći početkom iduće godine i za kojeg vjeruju da će biti dostojan nasljednik njihovog prethodnog albuma „Zlatna polja“ koji je još i danas vrlo rado slušan.

 Novi spot Slavonia banda snimljen je u prostoru Golden Sun Casina, u trgovačkom centru Portanova u Osijeku. Ovom prilikom dečki iz Slavonia banda režiju spota po prvi put povjerili su svom sugrađaninu Mariju Šulini.

 Spot je snimao Ivan Bilandžić a za šminku na setu pobrinula se Zdravka Pezer-Bulović.  Glazbu za pjesmu " Ludo,ludice", kao i dosad potpisuje Boris Đurđević, a tekst i ovaj put Valerija Đurđević.

 Novi video spot za pjesmu „Ludo, ludice“ pogledajte na sljedećem linku

 https://www.youtube.com/watch?v=36Wpv8-4krM

 Dečki izuzetno zadovoljni učinjenim, nakon završetka snimanja i montaže spota su rekli:

"Prije svega želimo se zahvaliti Marketing managementu Golden Sun Casina, a posebno djelatnicima GSC, Portanova, Osijek na čelu s gđom. Lidijom, što su nam pružili svu ljubaznost i pažnju te omogućili da snimanje obavimo bez ikakvih poteškoća. Po prvi put surađujemo s kolegom i prijateljem Marijom Šulinom, našim Đakovčaninom, koji je uz sve to što radi također i glazbenik, pa  je tim lakše bilo surađivati s njim. Pjesma je vrlo živahna i poletna i Mario je upravo tu dinamičnost pjesme uspio pretočiti u video zapis. Želimo se zahvaliti i prelijepim djevojkama koje su uljepšale naš spot i učinile da nam na snimanju bude puno energije i veselja.“

 Redatelj spota Mario Šulina o suradnji sa Slavonia bandom i samom snimanju je rekao:

"Suradnja sa Slavonia bandom i sama atmosfera na snimanju bila je zaista sjajna, ekipa je bila odlična. Nadam se da će slušatelji i svi poklonici Slavonia banda biti zadovoljni kad čuju ovaj njihov novi hit,.... A isto tako vjerujem da će i spot postići veliku gledanost. U svakom slučaju, bilo je zadovoljstvo raditi s dečkima!"

Sljedeće godine, Slavonia band slavi 15. godišnjicu okupljanja, a ovom pjesmom korak su bliže svom novom nosaču zvuka čiji će izlazak proslaviti na velikom koncertu u Domu spotova 18.3. kada sa svojim kolegama Sinovima ravnice i Mejašima spremaju prvi Kirbaj godine.

Svoje ulaznice možete kupiti putem sustava Eventim po cijeni od 60 kuna za stajanje ili 70 kuna za sjedenje.

Sve novosti vezane za Slavonia band pratite na njihovoj službenoj http://www.slavoniaband.hr/ i Facebook stranici.

 

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »