Novosti

"Sumnja" se uvukla u novu pjesmu Marija Huljeva

Objavljeno:

"Sumnja" se uvukla u novu pjesmu Marija Huljeva

Pjesmama ''Negdje Daleko'', ''Bezobrazno Lijepa'',  te ''Vozi Me Nježno'' koju je uživo izveo na 65. Zagrebačkom festivalu, Mario Huljev najavio je rad na novom albumu čiji je izlazak planiran za kraj ove godine. Pjesma „Sumnja“ novi je singl koji će biti dio njegovog novog nosača zvuka, a kako zvuči poslušajte na sljedećem linku:

''Pjesma se pokušava dotaknuti osjećaja kada se sumnja kao najvjernija pratiteljica svih strahova počinje uvlačiti između dvoje ljudi koji se istinski vole i radi prve pukotine u njihovom odnosu...Ponekad je najviše što možete napraviti da ne napravite ništa i date prostora jedno drugome u nadi da je sumnja kod vas samo zalutali gost... '' rekao nam je Mario.

„Sumnja“ je snimana u studiju ''Art of Joy'', a potpisuju je Mario Huljev i Marijo Luketa. Kao gosti instrumentalisti na pjesmi se pojavljuju Dado Marinković na bubnjevima i Martin Petračić na bas gitari dok je za produkciju i ostale instrumente bio odgovoran Marijo Luketa.

Marija Huljeva pratite na njegovoj Facebook stranici

 

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »