Novosti

TARA, bivša pjevačica grupe Karma vraća se na scenu i izgleda bolje nego ikad!

Objavljeno:

TARA, bivša pjevačica grupe Karma vraća se na scenu i izgleda bolje nego ikad!

Foto: Jure Perišić

Nakon četiri godine pauze, na domaću glazbenu scenu vraća se Tara, bivša pjevačica grupe Karma.

“Vrijeme je za novi početak, samostalnu glazbenu karijeru.“ – rekla je Tara koja s novom pjesmom najavljuje i novi zvuk.

Tara je za pjesmu „Ne vjeruj muškarcima“ snimila i spot u režiji Darija Radusina koji je kroz priču studijskog snimanja pokazao Taru u najboljem svjetlu. Ovu atraktivnu pjevačicu godine nisu okrznule, izgleda bolje nego ikad!

A da je zaista tako, pogledajte u spotu na sljedećem linku:

Nije me bilo nekoliko godina na sceni, odlučila sam se povući kako bih se realizirala kao majka i posvetila obitelji. Dosta se toga promijenilo u tom periodu, naša glazbena scena, ali i ja. Više se nisam vidjela kao dio benda i zato sam  odlučila napraviti novi koncept i stilski zaokret u karijeri. Dušan Bačić potpisuje glazbu i tekst za pjesmu „ Ne vjeruj muškarcima“ , a aranžman Bojan Dragojević. To je pjesma koja mi se svidjela na prvu. Ritam, melodijska linija, tekst koji nije tipičan, sve je bilo baš kako treba. Odmah sam znala da je to moja karta za povratak!“- ispričala je Tara, pjevačica koja je osvajala top ljestvice cijele regije, ali i šire.

U pripremi je i velika povratnička turneja na kojoj će Tara, uz nove pjesme, izvoditi i velike hitove grupe Karma, ali u novim aranžmanima.

Novu Tarinu pjesmu slušajte i na Deezeru

https://www.deezer.com/hr/album/60894912

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »