Vrtuljak klub - Vrtuljak klub

Vrtuljak klub

Vrtuljak klub

Vrtuljak klub kroz svoje autorske pjesme mladim slušateljima nastoji ponuditi širok spektar glazbenih stilova koje povezuje ljubav prema onome što rade.

O albumu

Prvo Menart Kids izdanje je autorski projekt  Vrtuljak kluba. Radi se o veseloj i domišljatoj ekipi iz Dubrovnika , a njihove pjesme poučnog karaktera namijenjene su djeci predškolskog uzrasta.

Vrtuljak klub kroz svoje autorske pjesme mladim slušateljima nastoji ponuditi širok spektar glazbenih stilova koje povezuje ljubav prema onome što rade.

Na ovaj način djeca imaju mogućnost prošetati morem glazbenih kombinacija i napredovati  slušajući glazbu kao što napreduju čitajući knjige.

Dio onoga što je Vrtuljak klub pripremio na svom albumu, možete poslušati u pjesmi „Ritam muzike„ na sljedećem linku:

 

Vrtuljak klub svaku pjesmu zaokruži metodom dramske interpretacije, educirajući djecu o motivima koji su ga inspirirali. Uz pomoć svog prijatelja Flokija, psa Dalmatinca, članovi Vrtuljak kluba vas vode na put oko svijeta mašte!

Najmlađa publika već je oduševljena glazbeno - plesnim nastupima vesele družine koja u posljednjih nekoliko godina učestalo nastupa na brojnim dječjim i humanitarnim priredbama, a svoj repertoar prilagođavaju upravo najmlađima.

Ovaj jedinstveni bend osmišljen je s namjerom da se djeca glazbeno educiraju kroz ples, zabavu i pjesmu. Na koncertima Vrtuljak kluba djeci se pruža mogućnost da dožive glazbu kao da čitaju zanimljivu slikovnicu.

Vrtuljak klub čine četiri člana:

 

Srđan Obad-OBO- CRVENI VRTULJAK - autor pjesmica, pjevač, glumac i gitarist

Toni ButiganTONI - ZELENI  VRTULJAK - producent, aranžer, klavijature, bas, sound i back vokali

Oliver Ćosić – OLI – PLAVI  VRTULJAK  - autor pjesmica, vokal i bubnjevi

FLOKI – Pas  Dalmatinac - interakcija sa djecom

 

Donosimo i popis pjesama:

 

 1. Miš biribiš
 2. Auto bibi
 3. Tobogan
 4. Perica Gerica
 5. Prijatelj
 6. Majmun
 7. Panto pita
 8. Ja jedem voće
 9. Ritam muzike

+ Singalong verzije pjesama Miš biribiš, Auto bibi, Tobogan i Prijatelji

Na novom projektu su uz članove skupine sudjelovali i dubrovački umjetnici: Mara Bratoš, Luko Piplica, Nikša Selmani, te

Nikša Kušelj .

O izvođaču

Izdavač: Menart Datum izdavanja 26.12.2012.
 • Newsletter

 • Pratite nas

  Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »