Live in Leipzig - Manntra

Novi album

Live in Leipzig

"Et In Peccatum", „Ori Ori“ i „Kiša“ bile su tri predvodnice prvog live izdanja Manntre koji je bend snimio na rasprodanom koncertu u Leipzigu, a sažima pet godina njihovog glazbenog stvaralaštva.

About album

Album je najavio "Et In Peccatum“ - dijabolična pjesma koja sažima rasplamsalu strast skupine besprijekorno spajajući folk metala s očaravajućim latinskim refrenom.

Uslijedio je „Ori Ori“, godinama omiljena himna obožavatelja, a prije dva tjedna i kao live verzija. Dakako, posebno simbolična, debitantska "Kiša" jedan od od najavnih live singlova koja je Manntru lansirala u underground fenomen u Hrvatskoj.

Vješto spajajući metal, gothic i zvuk istarskoga, odnosno slavenskoga folklora, Manntra je stvorila jedinstveni potpis iz tradicijskih glazbenih formi i modernih instrumenata žestokih žanrova.

Manntra ovjekovječuje slavljenički trenutak live albumom „LIVE IN LEIPZIG“ i njegovim box-setom, a sadrži live CD, plakat, pet potpisanih fotografija, brendirani znojnik i “Access All Areas” propusnicu.

About artist

Članovi benda su shvatili da unatoč sve modernijim pravcima u glazbi, okruženje i glazbena povijest područja na kojem se nalazimo imaju snažan utjecaj na ljude, tako da su odlučili stvoriti spoj moderne elektronske glazbe, jednostavnog i surovog rocka.

Publisher Menart Release date 15.03.2024.
  • Newsletter

  • Follow us

    Follow us on our social media.

This web site uses cookies and similar technologies for improved and enhanced functionality. If you continue to review the site, we will consider that you agree to this use. More information