Dark moments - Darko Jurković Charlie

Novi album

Dark moments

Jedan od naših najnagrađivanijih i najcjenjenijih jazz gitarista Darko Jurković – Charlie predstavlja album koji nosi naslov „Dark Moments“, snimljen je u listopadu 2017. u Morris Studiju u Zagrebu. Za produkciju je bio odgovoran Silvio Pasarić dok su i

O albumu

Jedan od naših najnagrađivanijih i najcjenjenijih jazz gitarista Darko Jurković – Charlie predstavlja album koji nosi naslov „Dark Moments“, snimljen je u listopadu 2017. u  Morris Studiju u Zagrebu.  Za produkciju je bio odgovoran Silvio Pasarić dok su izdavači albuma SIPA Music i Menart.

U želji da pokaže da domaća jazz scena ima sretnu i zdravu budućnost, Charlie je odlučio osnovati Trio čiju ritam sekciju sačinjavaju dva mlada višestruko nagrađivana vrhunska talenta naše glazbene scene, a to su kontrabasist Zvonimir Šestak i bubnjar Janko Novoselić. Kao gost u zadnji čas na albumu se pojavljuje također Porinom nagrađeni pjevač Mario Huljev u autorskoj skladbi Misty Day“.

O izvođaču

Darko Jurković Charlie rođen je u Rijeci. Nižu glazbenu školu «Ivan Matetić Ronjgov» završio je 1979. godine na odjelu za violinu. Gitaru je počeo svirati s 15 godina. 1990. godine upisuje se na jazz odsjek Glazbene Akademije u Grazu (Austrija). Diplomira

Izdavač: Menart Datum izdavanja 15.12.2017.
  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »