Reexperience - Frenkie

Frenkie

Reexperience

„Pred vama je dakle moja selekcija meni najdražih pjesama. Neke od njih smo malo doradili, neke nismo ni takli jer su savršene ovakve kakve jesu. “ – poručio je Frenkie

O albumu

Ideju da napravi Best of, Frenkie je dobio nakon povratka s jednog od svojih nastupa kada je s DJ Soulom komentirao kako publika zapravo reagira na neke njegove stare pjesme - a to je čisto oduševljenje!

Na Reexperiencu se nalaze samo neke od njemu dragih pjesama, no nažalost za sve nije bilo mjesta. Osim starih, na ReTu je i par novih do sada neobjavljenih stvari, kako bi cijelom izdanju dale na svježini.

„Pred vama je dakle moja selekcija meni najdražih pjesama. Neke od njih smo malo doradili, neke nismo ni takli jer su savršene ovakve kakve jesu. Neke od njih nisam jako dugo čuo, neke od njih redovno izvodimo na koncertima, a neke opet nismo nikada izveli.“ – poručio je Frenkie

Popis pjesama s albuma:

 1. Film
 2. Noćna smjena
 3. Raise
 4. SCA
 5. Povratak cigana
 6. Napaćeni Bošnjo
 7. Izgubljeni snovi
 8. Tebi
 9. Mali od Ede
 10. Gdje god su moji
 11. Gori
 12. Pismo Milanu
 13. Hajmo ih rušit
 14. Šamaranje

Galerija fotografija

O izvođaču

Hamidović Adnan rođen je u Bijeljini 31.05.1982. godine gdje je živio do 1992 godine. Nakon izbijanja rata seli se sa svojom familijom u Njemačku (Nuernberg) gdje je živio do 1998 godine.

Izdavač: Menart Datum izdavanja 17.11.2015.
 • Newsletter

 • Pratite nas

  Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »