Novosti

2CELLOS 19. listopada objavljuju novi album "Let There Be Cello"

Objavljeno:

2CELLOS 19. listopada objavljuju novi album "Let There Be Cello"

Novi album 2CELLOS

"Let There Be Cello" izlazi 19. listopada!

Danas objavljen spot "Vivaldi Storm"!

Novi album 2CELLOS "Let There Be Cello" izlazi 19. listopada (Sony Music Masterworks/Menart).

"Uvijek kažemo da želimo srušiti predrasude o violončelu i granice između glazbenih žanrova. Ovaj album to pokazuje. Inspiraciju smo crpili iz svih izvora, od pop hitova pa do bezvremenske klasične glazbe, od klasičnog rocka pa do filmske glazbe. Ovaj album ima mnogo toga - uključujući i neke 2CELLOS originalne pjesme. Nema pravila, samo neka bude violončelo.", poručuju 2CELLOS.

Danas su objavili spot za skladbu "Vivaldi Storm".

Spot je sniman u Hrvatskoj, a ni ovoga puta ne izostaje energična svirka, dinamična kamera i eksplozivna rasvjeta kako bi se dočarala drama.

"Volimo Vivaldijevu dramu pa smo pomislili kako bismo mogli unijeti 2CELLOS oluju u jedno od njegovih najpoznatijih djela. Za spot smo trebali prikladno dramatičnu i prekrasnu lokaciju - našli smo je u kamenolomu blizu Pule. Ljeto traje, ali oluja dolazi.", kažu 2CELLOS.

Na novom albumu, Luka i Stjepan će nam se predstaviti i s dvije svoje originalne pjesme koje do sada nismo čuli: “Concept2,” i “Cadenza.

Od pop hitova i legendarnih skladbi, među ostalima su odabrali: “Perfect” (Ed Sheeran), “Despacito” (Luis Fonsi), “Eye of the Tiger” (Survivor), “Imagine” (John Lennon), “Hallelujah” (Leonard Cohen) Na albumu će biti i “Seven Nation Army,” (The White Stripes) koju su 2CELLOS odsvirali u finalu Lige Prvaka u Ukrajini. 

Produkciju albuma uz 2CELLOS, potpisuje i Filip Vidović.

Popis pjesama:

 1. Concept2
 2. Eye of the Tiger
 3. Pirates of the Caribbean
 4. Cadenza
 5. Hallelujah
 6. Perfect
 7. Vivaldi Storm
 8. Whole Lotta Love
 9. Seven Nation Army
 10. Asturias Meets Carmen
 11. Despacito
 12. The Show Must Go On
 13. Imagine
 14. Champions Anthem

 

 • Newsletter

 • Pratite nas

  Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »