Novosti

2CELLOS i Hladno pivo među nominiranima za MTV BEST ADRIA ACT! Sassja ušla u utrku za nominacije-odlučit će publika!

Objavljeno:

2CELLOS i Hladno pivo među nominiranima za MTV BEST ADRIA ACT! Sassja ušla u utrku za nominacije-odlučit će publika!

Ceremonija dodjele “MTV Europe Music Awards” nagrada održat će se u Milanu, u Italiji i to u Mediolanum Forumu, u nedjelju 25. listopada. I ove godine za MTV Best Adria Act nagradu bit će nominirano pet izvođača, od čega je već četiri nominirao MTV i oni su se izravno plasirali u MTV Best Adria Act utrku, dok će petog nominiranog izvođača izabrati publika.

Četiri izvođača koja  je nominirao MTV za MTV Best Adria Act nagradu su:

2CELLOS

Daniel Kajmakoski

Marčelo

Hladno pivo

Peti nominirani izvođač će biti izabran po principu Wild Crad nominacije, odnosno publika će glasanjem na društvenoj mreži Twitter odlučiti tko će se boriti za MTV Best Adria Act titulu. Glasovi publike odlučit će o tome tko će od sljedećih izvođača postati jedan od petero nominiranih za Best Adria Act nagradu:

Billy Andol

Jackson

Sajsi MC

Sassja

Siddharta

„Ova nominacija predstavlja dodatnu motivaciju za još rada, novih pjesama, albuma, nagrada.  Drugari, bacite  koji glas za mene, jer bi i ja vama to učinila...a i OK sam.“, kaže Sassja, koja se nakon nastupa na mnogim regionalnim festivalima, vraća u Zagreb i Rijeku gdje ima veliku bazu fanova.Već dobro poznato zagrebačko Gričevanje, ove će godine svojim nastupom, u nedjelju 4. listopada, zatvoriti upravo Sassja i osječki freestyler Kandžija i Gole žene. Poslije Zagreba, prva žena FMJAM-a, odlazi u Rijeku gdje će nastupati na trećem Roots Vibez-u. Organizatori su odlučili razbiti jesensku dosadu i baciti BOMBU! Lagano su je tempirali da otkucava do 17.10. kada će u eksploziji kreativne energije i pozitive grunuti i nestati sve negativno. Upravo zbog toga, pozvali su „malo čudovište, zvano Sassja“, kako kaže Frenkie u pjesmi „Ragga naš“, jer njezinoj energiji nema kraja.

Svojim zaraznim beatovima, britkim jezikom i albumom prvijencem „Taktički praktično“, Sassja je osvojila i publiku i kritičare, ali i britansku senzaciju Asian Dub Foundation s kojima je ove godine dijelila pozornicu na dubrovačkom Croatia Music Adventuresu.

Dakle, Sassja je među pet izvođača od danas kreću u utrku za Wild Card nominaciju. Glasanje za Wild Card fazu trajat će do ponedjeljka, 14. rujna u 23:59 i odvijat će se isključivo putem Twittera i to korištenjem hashtaga #MTVEMA i  #NominateImeNominiranogIzvođača. Hashtag za Sassju je: #MTVEMA #NominateSassja

Obavezno se moraju stajati hashtagovi: #MTVEMA i #NominateImeNominiranogIzvođača kako bi glas bio validan i ubrojan u krajnji rezultat glasanja.

Izvođač koji osvoji najveći broj glasova publike korištenjem određenog hashtaga na Twitteru plasirat će se u sljedeći, finalni krug natjecanja za MTV Best Adria Act nagradu gdje ga već očekuju 2CELLOS, Daniel Kajmakoski, Marčelo i Hladno pivo.

Sljedeći krug glasanja za MTV Best Adria Act počet će u utorak, 15. rujna, trajat će do 14. listopada u ponoć i odvijat će se na www.mtvema.com. Tada će se za titulu najboljeg izvođača u regiji natjecati 2CELLOS, Daniel Kajmakoski, Marčelo, Hladno pivo i pobjednik Wild Card nominacija.

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »