Novosti

2CELLOS osvojili i Minotaura!

Objavljeno:

2CELLOS Luka Šulić i Stjepan Hauser su u sklopu njihove potpuno rasprodane južnoameričke turneje nastupili u najgledanijem TV showu u Brazilu, Altas Horas. Iste je večeri ondje gostovao i legendarni Brazilski MMA borac Antonio Rodrigo Nogueira, poznatiji kao Minotaur.  Naši dečki su se odmah sprijateljili s njim, dok je on imao samo riječi hvale za Hrvatsku u kojoj je i boravio ovoga ljeta.

Dečki su njegovi veliki obožavatelji još od njegovih legendarnih borbi u Japanu, uključujući i onu nezaboravnu borbu protiv našeg Mirka Filipovića. A obožavanje je obostrano. Minotaur se toliko oduševio svirkom 2CELLOS na tom showu, da je odlučio doći na njihov koncert u Rio de Janeiro koji će se održati za nekoliko dana. Zvijezde su dogovorile ponovan susret i nastavak druženja.

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »