Novosti

Aledory izdali novi nosač zvuka „Zatancajmo za jubav“

Objavljeno:

Aledory izdali novi nosač zvuka „Zatancajmo za jubav“

Nakon pet godina od posljednjeg nosača zvuka zabavne glazbe „Zakantajmo po domaću“, 1. listopada 2018. izlazi novi, dugoočekivani studijski album benda Aledory pod nazivom „Zatancajmo za jubav“, kojim ovaj riječki duo obilježava dvadeset godina karijere.

Novi album sadrži petnaest pjesama na čakavskom dijalektu hrvatskog primorja i Istre, a neki već ranije objavljeni singlovi poput „Na moru rojeni“, „Ne pozabi“, te najnoviji „Dalmatinac i boduli“, koji su Aledory otpjevali sa Matkom Jelavićem, izvrsno su prihvaćeni i od publike i od glazbenih urednika radijskih postaja.

Kako sugeriraju naslovi skladbi poput „Zatancajmo za jubav“, „Kad zatancaš“,, i „Naš valcer“, riječ je o ljubavnim pjesmama bržeg ritma, namijenjenim plesnim zabavama. Frontman Dorian Škrobonja, koji autorski potpisuje većinu pjesama, ovaj put je cijeli nosač zvuka začinio svojom omiljenom tematikom mora i rodnog kraja.

Osim Matka Jelavića, „Slavuji s Kvarnera“ su na albumu ponovno okupili i mnogobrojne druge respektabilne izvođače i glazbene suradnike; anasambel Modri val, muške klape Teran i Tramontana, Alena Vitasovića, Špelu i druge, te slovenskog producenta Sandija Čekadu, koji je aranžirao većinu pjesama.

Novi album u izdanju diskografske kuće Menart, u prodaji je od 1. listopada 2018. u svim boljim CD shopovima u Hrvatskoj ( po cijeni od 59,00 kn ) ili narudžbom na kućnu adresu putem e-maila info@aledory.com.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »