Novosti

Alicia Keys ima novi singl !In Common"!

Objavljeno:

Alicia Keys ima novi singl !In Common"!

Alicia Keys, pjevačica, kantautorica i dobitnica 15 nagrada Grammy, objavila je novi singl "In Common. Novim singlom Alicia Keys ujedno najavljuje i novi, dugoiščekivani album čiji je izlazak planiran ovoga ljeta.
Bit će to njen šesti studijski album, a ovo je njen prvi singl u posljednje četiri godine.

Za pisanje pjesama na albumu zaslužni su Alicia Keys, Illangelo, Tayla Parks, Billy Walsh, produkciju potpisuje Illangelo.  “In Common” je zarazan ljetni jam, inspiriran latino ritmovima koji jednostavno zove na plesni podij.

"Svi imamo naše probleme, naže izazove", kaže Alicia i dodaje "Svi smo na neki način zbunjeni i izgubljeni i to je dobro jer nam pomaže da se razumijemo. Za mene je to prekrasno."

Novi album reflektira njene korijene u New Yorku, hip hop kulturu, njena promišljanja i tko je ona danas - aktivistica, žena i umjetnica.

Alicia će 28. svibnja postati i prva glazbenica koje će otvoriti finale Lige Prvaka u Milanu, a gostovat će i u showu "The Voice"

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »