Novosti

Amel Ćurić potpisao svoj prvi diskografski ugovor za Menart! Uskoro prva pjesma i koncert u Zagrebu!

Objavljeno:

Amel Ćurić potpisao svoj prvi diskografski ugovor za Menart! Uskoro prva pjesma i koncert u Zagrebu!

Više od tri mjeseca trajala je potraga za pobjednikom druge sezone X Factor Adrie, a gledatelji iz cijele regije su odlučili: Amel Ćurić ima taj X Factor.

Svoje vokalne sposobnosti pokazao je tijekom cijelog showa, dok mu je finalna pjesma 'It's My Life', kojom je oduševio žiri i publiku, donijela pobjedu.

 „Još od samog početka natjecanja vjerovao sam da će mi ovaj show biti prekretnica u karijeri. Već nakon prvih audicija i odličnih komentara žirija i publike, osjetio sam da postoji mogućnost da dođem do finala, što sam si i zacrtao kao cilj.“ – oduševljeno je tada rekao Amel

 Danas, samo 10 dana nakon pobjede, Amel je potpisao svoj prvi ugovor za diskografsku kuću Menart.
Tim događajem najavljena je dugoročna suradnja čiji će se rezultat moći vidjeti već za par tjedana kada Amel planira predstaviti svoju prvu pjesmu, a već početkom jeseni u planu je koncert u Zagrebu, čiji datum će također biti najavljen uskoro.

Na ugovoru je Amelu prvi čestitao direktor Menarta, Branko Komljenović, a potom se u čestitkama pridružio i njegov mentor, Massimo.

“Sretni smo i ponosni što smo kao lokalni zastupnik Sony Music majora, dio velike X Factor obitelji. Još više nas veseli dolazak izvanrednog pjevača, kao što je Amel, u našu diskografsku obitelj. Razvoj njegove karijere veliki je izazov a suradnja s njim je nešto što nas istinski veseli u nadolazećim mjesecima, jer Amel osim što je izvanredan pjevač ujedno je i izvanredan mladi čovjek i vjerujemo da će rad s njim pokazati što riječ “suradnja” zaista znači. Massimo je nakon njegove pobjede dao jednu odličnu misao – da je danas, za dobru karijeru, najbitnije imati kvalitente suradnike. Apsolutno se slažem s njim, plan za sljedeće mjesece već imamo i vjerujem da je Amel spreman svojim pjesmama osvojiti cijelu regiju, a da ćemo mu mi u tome pomoći.”- izjavio je prilikom potpisivanja ugovora direktor Menarta, Branko Komljenović

Massimo je pritom nadodao da se obično nakon završetka showova kao što su X Factor, događa da mentori “iskoriste” natjecatelje i pobjednike na način da ih vode na svoje koncerte i turneje, a da se potom na njih zaboravi. Zatim je naglasio da bi u ovom slučaju volio da Amel, kao i drugi natjecatelji X Factora, iskoriste njega, jer se daje na raspolaganje za suradnju i savjete nakon čega su Amel I Massimo izmijenili svoj već prepoznatljivi pozdrav: luuuuudoooo!

Nakon toga Amel se zahvalio svima na neobično brzim reakcijama što je rezultiralo potpisivanjem ugovora samo 10 dana nakon pobjede. Gostoprimstvo u Zagrebu ga je ugodno iznenadilo, a reakcije ljudi na ulici ili u kafićima dalo je naslutiti da je i hrvatskoj publici Amel bio favorit.

 Amel je najavio da kroz par tjedana predstavlja svoju prvu pjesmu nakon pobjede i da se nada da će opravdati očekivanja mentora i svih koji su mu kroz ova tri mjeseca dali podršku.

 Podršku Amelu došao je dati i Nikola Marjanović koji je također nastupao na X Factoru i koji ovih dana planira predstaviti prvu pjesmu nakon natjecanja.

Kako je ranije navedeno, Amelov koncert u Zagrebu je u pripremi, a uskoro slijedi više informacija.

Amela Ćurića i sve njegove aktivnosti pratite na facebook stranici.

 

 

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »