Novosti

Anastacia objavila "Ultimate Collection" album s dvije nove pjesme!

Objavljeno:

Anastacia objavila "Ultimate Collection" album s dvije nove pjesme!

Pop zvijezda prepoznatljivog glasa, Anastacia, objavila je album s hitovima, a izdanje je najavila i obogatila s dvije nove pjesme: "Army Of Me" i "Take This Chance". Za tekst  "Take This Chance" zaslužni su Johan Carlsson (One Direction, Ella Henderson), Jacob Luttrell (Sia, Justin Bieber), Cait La Dee aka Caitlin Morris i dugogodišnji suradnik Steve Diamond. Anastacia se ovim albumom vraća u Sony Music, label koji je izdao hit "I´m Outta Love" još 2000. i lansirao je u zvijezde. Do sada je u karijeri prodala više od 30 milijuna albuma.

"Osjećam se blagoslovljeno što ću iskusiti sljedeće uzbudljivo poglavlje u mom životu. Ideja 'Ultimate Collection' izdanja je bila uključiti nešto za svakoga. Vječno sam zahvalna na tome što sam se ponovno ujedinila sa Sonyjem, izdavačkom kućom koja je ovo sve omogućila od prvog dana. 15 godina kasnije sam se vratila . Kod kuće sam i ne mogu biti sretnija."

Popis pjesama:

 1. I'm Outta Love
 2. Left Outside Alone
 3. Sick and Tired
 4. Paid My Dues
 5. Stupid Little Things
 6. Not That Kind
 7. Everything Burns with Ben Moody
 8. Welcome To My Truth
 9. You'll Never Be Alone
 10. Pieces Of A Dream
 11. Best Of You
 12. Heavy On My Heart
 13. One Day In Your Life
 14. Cowboys & Kisses
 15. Why'd You Lie To Me
 16. Love Is A Crime
 17. I Belong to You (El Ritmo de la Pasion) with Eros Ramazzotti
 18. Army Of Me
 19. Take This Chance
 • O nama

  MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

  Kontaktirajte nas O nama
 • Pratite nas

  Pratite nas na našim društvenim mrežama

 • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »