Novosti

“Bagrem” pobudio strasti između Sinova ravnice i Sandre Bagarić

Objavljeno:

“Bagrem” pobudio strasti između Sinova ravnice i Sandre Bagarić

Prije malo manje od mjesec dana, obožavatelji serije “Zlatni dvori”, kao i gledatelji IN magazina Nove TV imali su priliku premijerno čuti pjesmu “Bagrem” u izvedbi Sinova ravnice i Sandre Bagarić.

Reakcije publike su odlične pa pjesma bilježi veliki uspjeh s gotovo 300 000 tisuća pregleda na Youtubeu, a i jedan je od najemitiranijih singlova u Hrvatskoj.

 “Pjesmu smo izveli samo jednom javno i evo, došli smo do 300 000 pregleda. Drago nam je da su reakcije ovako dobre, a što će tek biti kada pustimo spot koji će, uvjeren sam, biti odličan” otkrio je frontmen Sinova ravnice, Marijan Novoselac

Marijan i ja smo ljubavnici, malo se volimo, malo se ostavljamo, malo ja patim, pa malo on. Naše strasti i osjećaje uspjeli smo prenijeti kameri u prekrasnom ambijentu dvorca Dore Pejačević uz miris bagrema” - otkrila je Sandra Bagarić.

 Spot je sniman u prostorijama dvorca Dore Pejačević te prostoru parka grada Našica. Dio spota snimljen je u Vinkovcima.

 “Nakon ovoga snimanja siguran sam da smo napravili dobar posao. Uz to što smo uspjeli dobiti pravu emociju između Sandre i Marijana, snimili smo i prekrasne kadrove s dva prelijepa konja koja nam je ustupio Josip Mihaljević. Marijana smo morali osloboditi straha od jahanja, jer je imao iskustvo pada s konja, a kako se ovaj puta snašao vidjet ćete u spotu” izjavio je redatelj spota Darko Bušnja.

Premijera spota očekuje se za desetak dana!

 

Sinove Ravnice i sve informacije vezano uz koncerte pratite na njihovoj službenoj stranici http://www.sinoviravnice.com/ i Facebooku.

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »