Novosti

Begini dočekali proljeće uz novu pjesmu „Iz protesta“!

Objavljeno:

Begini dočekali proljeće uz novu pjesmu „Iz protesta“!

„Dugo smo radili na njoj i čekali smo pravi trenutak da ju predstavimo. Proljeće je idealno vrijeme jer ovo je baš prava vedra i vesela pjesma, brzog ritma. Vjerujemo da će se svidjeti našim fanovima, a i da će ćemo njome osvojiti i neke nove slušatelje.“ rekli su Begini vrlo zadovoljni rezultatom

 Na ovoj pjesmi Begini ponovno surađuju sa svojim mentorom Ivanom Zakom, koji je do sada radio gotovo sve njihove pjesme. Za aranžman je, osim Ivana, zaslužan Luka Kovačić.

 Za pjesmu „Iz protesta“ snimljen je i video spot u kojem glumi manekenka Nataša Damnjanović, a kako sve izgleda na ekranu, pogledajte na sljedećem linku:

U veliki uspjeh pjesme vjeruje i Ivan Zak koji je Beginima velika podrška od prvog dana:

 „Begini su mladi tamburaši sa zaista ogromnim potencijalom. Veliko mi je zadovoljstvo raditi s njima i naravno, puno očekujem od njih.“

 Pred Beginima je radni vikend, a novu pjesmu fanovi će uživo moći čuti u subotu 26.3. u Green Goldu, te u nedjelju 27.3. u Dvorani Mesap u Nedelišću.

 Begine i sve informacije o njihovim koncertima možete pratiti na njihovom Facebooku

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »