Novosti

Begini nakon ljeta i dalje u šestoj brzini

Objavljeno:

Zezaju nas prijatelji da se ponašamo kao da su nam otkazale kočnice. Stvarno nismo stali svirati otpočetka ljeta, a evo sad na početku jeseni kada svi odmaraju i idu se sunčati na otoke čija imena ni ne znamo, mi u šestoj brzini i dalje. “, rekao je Mario Budišćak, frontmen Begina.

Nakon pjesme „Kreće zabava“, Begini predstavljaju novu pjesmu „Doći ću ti noćas“ koju su fanovi premijerno uživo mogli čuti proteklog vikenda na Aurea Festu u Požegi. Begini su ponovno palicu povjerenja predali dvojcu koji je i prošli put opravdao jako velika očekivanja, Branimiru Mihaljeviću i Antoniji Šoli.

Za pjesmu je istovremeno snimljen i spot u režiji Brune Gracina, a možete ga pogledati na sljedećem linku:

„Pjesma 'Doći ću ti noćas' je baš za suton ljeta. Malo mirnija, a opet ima ono nešto u sebi da moraš zaplesat. Pa evo, najbolji dokaz je da svoje dečke na bini jedva uspijem smiriti. Padaju s pozornice, zaletavaju se u bubnjeve…Strah me samo pomisliti što će biti kad i publika krene s njima.“, zeza se Mario iz Begina.

Spot je sniman u prostoru Cluba 100 u Velikoj Gorici u kojem su nedavno imali i veliki koncert.  Baš kao i u spotu za prethodnu pjesmu, za pomoćne uloge odabrani su najveći fanovi s facebook stranice Begina.

„Mi smo tu zbog fanova. Svakodnevno komuniciramo s njima i putem Facebooka i putem Instagrama tako da nam je najnormalnije one najvjernije i nagraditi na neki način. A i nikad ne znaš…Ako netko iz benda padne na sljedećem nastupu zbog plesnih koraka, nadam se da će ga netko iz publike moći zamijeniti!“, Mario najavljuje kroz smijeh.

Novu pjesmu 'Doći ću ti noćas' publika će ponovno moći čuti već na Rujanfestu u nedjelju 13.09.

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »