Novosti

Begini predstavljaju spot za pjesmu Ples života

Objavljeno:

Begini predstavljaju spot za pjesmu Ples života

Početkom rujna ove godine, Begini su, gostujući po četvrti put na požeškom Aurea Festu, predstavili novu pjesmu „Ples života“.  "Pjesma je vrlo brzo zaživjela na radio postajama diljem Hrvatske, a i obožavatelji su ju odlično prihvatili te ju redovito traže i pjevaju uglas sa mnom na koncertima" - rekao je Mario Budisčak, frontmen Begina.

"Upravo zato odlučili smo snimiti i video spot. Jest da je od izlaska pjesme prošlo tri mjeseca, no nadam se da će naši obožavatelji biti zadovoljni, jer sada je doživljaj potpun. Pjesma je romantična, pjevna, stvorena za zaljubljivanje i ples. Upravo tu plesnu čaroliju pomogli su nam u spotu upotpuniti Valentina Walme i njen brat Alan" - zaključio je Mario.

Spot za pjesmu „Ples života”pogledajte na sljedećem linku

Begini su jedan od najpoznatijih hrvatskih mlađih tamburaških sastava koji posljednjih nekoliko godina suvereno vladaju hrvatskom tamburaškom scenom. Neumorno nastupaju na brojnim koncertima diljem Hrvatske, a za njihov uspjeh svakako je zaslužan i Ivan Zak, njihov autor, koji potpisuje i ovu pjesmu.

 „Ples života”se nakon punih 12 tjedana radijskog etera i dalje nalazi na listi HR TOP 40najemitiranijih singlova u Hrvatskoj, a sudeći po dosadašnjim reakcijama publike, zasigurno ce tu ostati i dalje.

Begine i sve informacije o njihovim koncertima možete pratiti na njihovom Facebooku.

 

 

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »