Novosti

Bojana Gregorić izbacila Seju Sexona iz stana

Objavljeno:

Bojana Gregorić izbacila Seju Sexona iz stana

U novom spotu grupe Zabranjeno pušenje za pjesmu "Nova godina", zagrebačka glumica Bojana Gregorić – Vejzović izbacuje Seju Sexona iz stana. No, kako svaki kraj stare ljubavi otvara mogućnost nove, ovaj spot u duhu novogodišnjih praznika ima sretan kraj. Spot je sniman u Sarajevu i Zagrebu, a frontmen benda Sejo Sexon kaže da je ova pjesma, koja govori o tuzi, usamljenosti i praznini urbanog života, zapravo autobiografska:

Spot za pjesmu "Nova godina" pogledajte na linku:

"Jednom sam nepromišljeno ostao bez cure pred Novu godinu. Uvijek mladima savjetujem da ne raskidaju veze pred zimu i da curu, kakva god da je, probaju sačuvati barem dok ne dođe ljeto. Međutim, ja to nisam uspio i sam sam šetao gradom, neraspoložen među svim tim euforičnim ljudima." - otkriva Sejo.

Novi spot popularnog benda donosi nam prazničnu atmosferu, svjetlucave ukrase, vatromet i obilje emocija, a ukoliko želite Novu godinu dočekati uz Zabranjeno pušenje, budite 31.12. u Biogradu na Moru gdje će Zabranjeno pušenje uz koncert sve prisutne uvesti u Novu 2018. godinu. Koncert će biti održan u parku kod kolodvora.

U spotu se uz članove benda pojavljuju zagrebačka glumica Bojana Gregorić - Vejzović i njezina sarajevska kolegica Nadine Mičić. Spot je snimljen u produkciji “Spektroom” studija, koju potpisuje Nikola Blagojević.

Spot je režirao Saša Peševski, a scenarij je osmislio sam lider benda Sejo Sexon. Scenografiju je radila Lea Petrović Numić, kostime Belma Žiško, frizuru "EN studio", a make-up Naida Đekić. Video je sniman na nekoliko lokacija u Sarajevu pa su prolaznici ekipu mogli vidjeti na Vratniku, Žutoj tabiji, Baščaršiji, kao i u Galeriji "Boris Smoje".

"Pjesma nam govori da čovjek ne treba, čak ni u trenucima kada misli da su mu sve lađe potonule i da Novu godinu neće dočekati s osmijehom na licu, izgubiti optimizam. Uvijek postoji dobra vila koja ga gleda s nekog krova i koja će mu se spustiti na rame." - za kraj je rekao Sejo Sexon.

Pjesma "Nova godina" najavni je singl novog albuma grupe Zabranjeno pušenje koji je planiran za svibanj 2018. godine

Pjesmu Nova godina slušajte i na Deezeru

http://www.deezer.com/hr/album/53158912

Zabranjeno pušenje i sve njihove aktivnosti pratite na facebooku

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Budite u toku i pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »