Novosti

"Born to Run" i "Chapter and Verse" na Interliberu!

Objavljeno:

"Born to Run" i "Chapter and Verse" na Interliberu!

Prva naklada dugoiščekivane autobiografije Brucea Springsteena "Born to Run" prevedene na hrvatski je već rasprodana i otisnuta je nova. CD "Chapter and Verse" koji prati autobiografiju također je bio najprodavaniji strani album u Hrvatskoj već u prvih desetak dana prodaje, a interes za ova dva izdanja je i dalje sjajan pa su još uvijek u vrhu među najprodavanijim izdanima.

Bio je to svakako razlog da se knjiga i CD još jednom predstave obožavateljima i publici na Interliberu koji je počeo danas. Dojmove o knjizi i Springsteenu podijelili su danas na promociji posebnog paketa (knjiga + CD za 209 kuna) i posebni gosti: Mile Kekin (Hladno Pivo), Lada Furlan Zaborac (suprevoditeljica knjige i basistica frupe The Bambi Molesters", glazbeni kritičar Hrvoje Horvat te Branko Komljenović, direktor Menarta te urednica hrvatskog izdanja autobiografije Adriana Piteša (Profil knjiga).

„Za jednog od najpoznatijih glazbenika na svijetu o kojem se godišnje objavi mnogo knjiga, bilo je pitanje može li njegova autobiografija donijeti nešto krucijalno novo. Na literarnoj razini, knjiga je briljantno napisana, otkriva mnoge detalje iz njegovog prefesionalnog i privatnog života za koje donedavno nismo ni znali: primjerice odnosi u obitelji i odnosi u E Street Bandu.“, rekao je Hrvoje Horvat koji godinama prati Springsteenov diskografski rad i koncerte diljem svijeta.

Glazbenik Mile Kekin (Hladno Pivo), također je oduševljen autobiografijom slavnog glazbenika kojeg je već nekoliko puta gledao uživo na koncertima. Među ostalim, dojmilo ga se što Bruce Springsteen u biografiji nije otkrio samo pozitivne i lijepe stvari iz svoje karijere.

„Čitajući knjigu otkrio sam  da sve bendove muče isti problemi, međuljudski odnosi i suradnja s puno ljudi unutar benda. No, mislim da će knjiga biti zanimljiva i ljudima koji nisu glazbenici jer lijepo opisuje prve dane  rock and rolla.“ 

Lada Furlan Zaborac uživala je, kaže, čitajući i prevodeći knjigu:

„Jako mi se svidio trenutak kad on odluči biti samo glazbenik i sve uloži u to. Za to treba imati hrabrosti. Što se prijevoda tiče, bila mi je jedino frka kad sam shvatila da prijevod odobrava Bruce Springsteen. No sve je prošlo super!“

Posebna ponuda samo na Interliberu, štandu Profila, paviljon 5: autobiografija "Born to Run" i CD "Chapter and Verse" za 209 kuna!

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »