Novosti

Colonia proslavila 20. rođendan

Objavljeno:

Colonia proslavila 20. rođendan

Grupa Colonia održala je slavljenički koncert u Zagrebu povodom 20 godina karijere i potvrdila svoj status benda koji zna kako se radi glazbeno-scenski spektakl u maniri svjetskih partyja.

U prepunoj maloj dvorani Doma sportova karizmatična Indira Levak već je s prvim taktovima  velikog hita Za tvoje snene oči zarazila publiku svojom energijom koja nije gubila intenzitet do samog kraja koncerta. Publika je pjevala hitove Colonije uglas puna tri sata, a na sceni je, uz DJ-a i osamdeset plesača plesnog studijaTransForm, tempo diktirala neponovljiva Indira.  

Akustični dio koncerta bio je glazbeno iznenađenje za publiku budući da je Colonia pružila jedan sasvim novi doživljaj svojih pjesama zahvaljujući novim aranžmanima koje potpisuje Miroslav Lesić, a gostovanje Slavonia banda pokazalo je koliko uspješno Colonia već godinama svoju pop glazbu povezuje s tamburicom. Pjesme Gukni golube, Varalico i Zlatni dvori doveli su atmosferu do vrhunca.

Na Colonijinom koncertu zapjevala je i Eni Jurišić, mlada pjevačica kojoj je Indira ispunila obećanje koje joj je dala dok joj je bila mentorica u poznatom glazbenom showu.       

 Indira je nekoliko puta mijenjala kostime koji su na efektan način obilježili svaku cjelinu koncerta, a kreirali su ih Juraj Zigman i Kristina Burja, hrvatski dizajneri s kojima Indira surađuje već dugi niz godina.

Na kraju ovog slavljeničkog partyja Indiri su se priključili svi izvođači na pozornici i iznenadili je rođendanskom tortom, a ona se zahvalila prijateljima Colonije, a posebno vjernim fanovima na divnim uspomenama koje čuva svih ovih 20 godina.          

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »