Novosti

Connect u eter poslao "Otrov"!

Objavljeno:

Connect u eter poslao "Otrov"!

Tri mjeseca nakon posljednjeg singla, Connect u radijski eter šalje „Otrov“! Radi se naravno o novoj pjesmi u kojoj im je gostovao soul/funk pjevač Mario Huljev, inače dobitnik Porina za najboljeg novog izvođača 2013. godine.

Pjesma „Otrov“ za koju je snimljen i video spot ljubavnog je karaktera i melankoličnog prizvuka, a metaforički priča o opijenosti ženskom osobom.

Pjesmu imamo već više od godinu dana i mislimo da je sad pravi trenutak za puštanje u eter. U ovom spotu smo se odlučili za malo drugačiji pristup i način snimanja što ćete se uvjeriti kad pogledate. Pjesma je mali odmak od karakterističnog klupskog zvuka grupe Connect“rekli su dečki iz Connecta

 Iznimno radiofoničnu pjesmu, moderne produkcije potpisuje Bojan Šalamon – Shalla.

 

Novi spot grupe Connect i njihov Otrov pogledajte u spotu na sljedećem linku

 

 Mario Huljev koji slovi za jednog od najboljih muških vokala u Hrvatskoj bio je jako zadovoljan suradnjom s Connectom: “Suradnju s grupom Connect dogovarao sam nekoliko godina da bi se eto napokon i ostvarila. Bilo je samo pitanje vremena te senzibiliteta pjesme koji nam svima odgovara, pa se tako "Otrov" pokazao kao idealan.
Svi mi dobijemo svoju dozu otrova u životu, kad tad, htjeli ili ne, tako da je gostovanje na istoimenoj pjesmi bilo osvježavajuće i nadasve pozitivno iskustvo. Nadam se da će i slušatelji uživati u našem zajedničkom "otrovu".

Spot je sniman u novootvorenom zagrebačkom klubu Opera i u Double Tree Hotelu by Hilton, a redateljske palice primio se Ivan Dražić.

Glavni ženski lik u spotu je mlada Petra Orlić, koja je 2015. godine bila Lice Dalmacije.

Connect pratite na njihovoj facebook stranici, Instragramu i Youtube kanalu

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »