Novosti

ENDI novi spot snimio u Amsterdamu!

Objavljeno:

ENDI novi spot snimio u Amsterdamu!

Novopečeni 18-godišnjak, popularni Endi, za kraj još jedne školske godine odlučio je ponovno iznenaditi svoje brojne fanove. Ovog puta Endi je odlučio svoj rođendanski poklon, put u Amsterdam, iskoristiti kako bi snimio novi spot za svoj osmi singl 'Ljubav u pogrešne ruke'. Za pjesmu koja se nalazi na njegovom albumu prvijencu „Da se mene pita“, glazbu su pisali Andrea Čubrić, Bojan Šalamon – Shalla i Zdeslav Klarić. Tekst je pisala Andrea Čubrić.

Redatelj spota je Mario Šulina, a cijeli je spot Endi snimio potpuno sam, uz pomoć modernih pomagala koje tinejdžeri danas svakodnevno koriste u izražavanju svoje kreativnosti.

Kako je Endi proveo svoj rođendan u Amsterdamu, pogledajte na linku

 

'Iza mene je već sedam vrlo zapaženih videospotova visoke produkcije. Priželjkivao sam ovo uzbudljivo putovanje iskoristiti kao priliku da se i sam okušam u snimanju svog spota! Jako sam zadovoljan kako je ispalo – veselo, svježe, šareno, mladenački, baš kakva je i moja nova pjesma, plesni pop hit za predstojeće ljeto!' – izjavio je Endi, maturant iza kojeg je uspješna školska godina u kojoj je osvojio 1. mjesto na Državnom natjecanju iz suvremenog plesa, a trenutno priprema državnu maturu i prijamni za upis na plesnu akademiju.

 

Ljeto će Endi provesti radno, nastupajući i pripremajući veliku jesensku turneju, a sve novosti o nastupima pratite na njegovom facebooku

 

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »