Novosti

Filip Dizdar „Ljetna“ i pozitivna pjesma dobila spot

Objavljeno:

Filip Dizdar  „Ljetna“ i pozitivna pjesma dobila spot

Filip Dizdar nedavno je predstavio novu pjesmu, vedrijeg ritma i prigodnog naslova „Ljetna“ a danas donosi i video spot za istu! „Ljetna“ je pjesma kojom je Filip razbio rutinu i okušao se u pomalo drugom glazbenom pravcu.

„U zadnje vrijeme slušam i jako mi se sviđa novi val house pjesama koje u sebi imaju akustični prizvuk i gdje je gitara najčešće glavni instrument. Alan je imao super riff na gitari i nekako se ostatak pjesme posložio oko njega. Za "Ljetnu" smo si uzeli vremena da ju završimo i da sve sjedne na svoje mjesto, radili smo ju korak po korak i iako nema puno instrumenata u njoj, svaki je pomno probran.“ – opisao je Filip nastajanje pjesme pomalo drugačijeg zvuka.

 

Autor teksta „Ljetne“ pjesme je Filip Dizdar, a kao autori glazbe snage su udružili Filip Dizdar i Alan Dović koji je zaslužan i za produkciju.
Za spot „Ljetna“ zaslužan je sam Filip a kako je ispao pogledajte na ovom linku:

„Kako je pjesma glazbeni odmak od onog što inače radim istu stvar sam htio postići i sa spotom. U spotu je puno različitih kadrova koji se na prvu ne čine povezani al opet skupa rade određenu cjelinu. Snimali smo na više lokacija u Zagrebu i rodnom Sukošanu. Spot je nastao u dobroj zafrkanciji s mojim dugogodišnjim prijateljima i mislim da se pozitivna atmosfera koja je bila na snimanju može vidjeti i na spotu. Kao i uvijek dosad, cilj mi je bio da spot dodatno pojača samu pjesmu te da joj da jednu novu dimenziju, vizualnu.“ – izjavio je Filip.

 

Filipa Dizdara možete pratiti na njegovoj

Facebook stranici i na Youtube kanalu

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »