Novosti

Filip Dizdar „Ljetna“ za ljeto

Objavljeno:

Filip Dizdar predstavlja novu pjesmu, vedrijeg ritma i prigodnog naslova „Ljetna“. Naziv je to pjesme kojom je Filip razbio rutinu i okušao se u drugom glazbenom pravcu.

 Autor teksta „Ljetne“ pjesme je Filip Dizdar, a kao autori glazbe snage su udružili Filip Dizdar i Alan Dović koji je zaslužan i za produkciju. Pjesmu je masterirao Dragutim Smokrović – Smokva.

 Potpuno novi zvuk Filipa Dizdara poslušajte na linku

„U zadnje vrijeme slušam i jako mi se sviđa novi val house pjesama koje u sebi imaju akustični prizvuk i gdje je gitara najčešće glavni instrument. Alan je imao super riff na gitari i nekako se ostatak pjesme posložio oko njega. Za "Ljetnu" smo si uzeli vremena da ju završimo i da sve sjedne na svoje mjesto, radili smo ju korak po korak i iako nema puno instrumenata u njoj, svaki je pomno probran. Što se tiče teksta, cilj mi je bio napisati pjesmu koja se može smatrati ljubavnom, ali ne mora nužno biti o ljubavi prema osobi, prepuštam slušatelju da interpretira tekst za sebe.“ - o samoj pjesmi rekao je Filip Dizdar pa nastavio

 

Skupio sam nekoliko pjesama koje nisu s albuma prvijenca "I dalje sanjam", a do kraja godine ih planiram objaviti još dvije i sve to skupa zaokružiti jednim EP-em. Sljedeće godine bih izdao novi album. Nedavno smo imali prilike i nastupiti na Exit festivalu i jako sam zadovoljan smjerom u kojem se cijela priča razvija, ljudima se sviđa naš repertoar.“ - o daljnjim planovima rekao je Filip koji je trenutno jako angažiran oko benda i svirki.

 „Spot za "Ljetnu" imat će svoju premijeru 10.08. na MTV-u te će također biti odmak od onog što inače radim u svojoj režiji. Priča neće biti klasična već vizualna.“ – objasnio je Filip

 

Filipa Dizdara možete pratiti na njegovoj

Facebook stranici i na Youtube kanalu

 

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »