Novosti

Fluentes feat. Vjeko Filipović predstavljaju novi singl „Jedni drugima“

Objavljeno:

Fluentes feat. Vjeko Filipović predstavljaju novi singl „Jedni drugima“

Dok njihov posljednji singl „Obećanje“ još uvijek vrlo uspješno plovi radijskim eterom, slavonski bend Fluentes i dalje radi na novim pjesmama. Tako su udružili snage s izuzetnim vokalom tamburaškog sastava TSK, Vjekom Filipovićem u novom singlu „Jedni drugima“.

 Pjesma koju danas predstavljaju sedmi je singl Fluentesa kojim najavljuju i skorašnji izlazak svog novog albuma.

Glazbu i tekst za ovu pjesmu, kao i za sve prijašnje, napisao je Goran Bošković, a aranžman pjesme potpisuje Željko Nikolin u čijem je studiju pjesma i snimljena.

 Vrlo zanimljivu suradnju grupe Fluentes i frontmana tamburaškog sastava TSK u pjesmi „Jedni drugima“ poslušajte na sljedećem linku

 

Vrlo sjetna pjesma govori o tome kako gubimo jedni druge jer smo previše otuđeni i sami u svojim svjetovima.

 "Tijekom rada na novom albumu TSK, kojeg su dečki predstavili prije neki dan, a gdje sam autor jedne od pjesama, stvorila se i pjesma "Jedni drugima". Predložio sam Vjeki da je otpjevamo zajedno i ispalo je sjajno. Nije to uobičajena božićna pjesma, tekstom sam se više orijentirao na međusobne odnose. Sjetio sam se vremena kada smo više bili okrenuti bližnjima, više smo razgovarali i slušali. U  današnje vrijeme to je potpuno drugačije; sada većinu vremena provodimo za računalima, gledamo tuđe živote pokušavajući nadomjestiti prazninu u našem životu. A to tako ne ide." uz smijeh kaže Goran, frontmen Fluentesa.

 Sve o ovom slavonskom bendu pratite na njihovoj službenoj Facebook stranici.

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »