Novosti

GRUPA COLONIA OSVOJILA JE OSKAR POPULARNOSTI

Objavljeno:

GRUPA COLONIA OSVOJILA JE OSKAR POPULARNOSTI

Svoj status najbolje grupe u regiji Colonia je još jednom potvrdila osvojivši nagradu Oskar popularnosti, koji je pjevačici Indiri Levak uručen na svečanoj dodjeli u Banja Luci.

Na jubilarnom, dvadesetom izdanju glazbene manifestacije Oskar popularnosti, grupa Colonia, koja iza sebe ima dvadesetogodišnji staž na glazbenoj sceni, pokazala je i dokazala kako kvaliteta i pozitivna glazbena priča može trajati i biti uspješna u kontinuitetu. Indira je svojim nastupom te večeri podigla atmosferu u dvorani do vrhunca i zahvalila se svim fanovima iz cijele regije koji prate njihov rad.

„Banja Luka, hvala od srca, posebno me veseli što je nova mladost prigrlila Coloniju i pjevaju sa mnom u glas... srce mi je puno! Zbog toga se bavim glazbom, jer povezuje ljude svih generacija!“  - izjavila je Indira Levak, suverena vladarica scene.

Iako su već neko vrijeme u studiju gdje pripremaju kompilacijski album, Colonia nije smanjila tempo koncerata, a sudeći prema broju održanih u prva dva mjeseca 2017. godine i ovoj nagradi, može se zaključiti da je pred njima još jedna jako uspješna godina.       

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »