Novosti

I Sharon Stone voli 2CELLOS!

Objavljeno:

2CELLOS, Luka Šulić i Stjepan Hauser, sinoć su nastupili na gala priredbi Celebrity Fight Night, jednom od najelitnijih dobrotvornih evenata u svijetu. Ovaj se događaj već tradicionalno održava svake godine u Palazzo Vecchio u Firenci, a privlači velik broj utjecajnih ljudi i slavnih osoba.

Naši dečki su najprije nastupili zajedno s Andreom Bocellijem, na čiji su poziv i bili posebni gosti ovog eventa, i to pod ravnanjem maestra Zubina Mehte, jednog od najslavnijih dirigenata današnjice, s kojim su potom odsvirali još jednu stvar. A onda su uslijedile poznate izvedbe 2CELLOS kojima su dečki oduševili sve okupljene goste!

A oduševljena je bila i slavna glumica Sharon Stone, s kojom se Stjepan Hauser družio nakon koncerta:

" Imali smo divnu konverzaciju, bila je jako draga i srdačna! Rekla mi je kako već neko vrijeme prati naš rad te da je veliki obožavatelj, što me naravno oduševilo!", komentira Stjepan.

I brojni drugi slavni gosti nisu ostali ravnodušni na energiju i talent našeg slavnog dvojca, primjerice ni legendarni televizijski voditelj Larry King, s kojim su se dečki također upoznali.

Galerija fotografija

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »