Novosti

IVANA KINDL istinita ljubavna priča ovjekovječena u spotu "LJUBAV"

Objavljeno:

Zarazni plesni ritam singla "Ljubav" s kojim se Ivana Kindl u prvom tjednu emitiranja popela na visoko deveto mjesto IHG-ove ljestvice najemitiranijih singlova dobio je svoje video izdanje.

Uz samu Ivanu, protagonisti ovog videa su Lana i Andro čiju je ljubavnu vibru Ivana osjetila među brojnom publikom na jednom od koncerata. Da ih istinski ljulja ljubav ovaj će par potvrditi i vjenčanjem koje će se održati nedugo nakon premijere glazbenog spota "Ljubav". 

"Video za Ljubav dočarao je lepršavu atmosferu pjesme, opuštenost i spontanost bez određene radnje. Najposebniji začin spota su Lana i Andro, prekrasni mladi ljudi koji su me očarali svojom ljubavlju i poželjela sam da svoju iskonsku emociju prenesu u spotu i sretna sam što su pristali na suradnju. Kao veliki zaljubljenik u prirodu spot je prepun prekrasnih kadrova polja makova i privatnog vrta u kojem smo snimali, a spektakularni neboderi u Strojarskoj su dali neku posebnu draž. Ovo je prva suradnja s Markom i Tomislavom iz NEXUS produkcije koji su zaslužni za snimanje i režiju"rekla je Ivana.

Galerija fotografija

Video je sniman u Art hotelu Like, privatnom vrtu, kod nebodera u Strojarskoj ulici u Zagrebu te na lokaciji u neposrednoj blizini Koprivnice. Za styling je zaslužan Zoran Aragović (BiteMyStyle), dok se za šminku pobrinula Sanja Agić.

 Sve o Ivani Kindl pratite na njenoj službenoj www.ivana-kindl.com i Facebook stranici.

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »