Novosti

„JA SAM RIJEKA“ – EMOTIVNA NOVA PJESMA SAŠE JAKELIĆA

Objavljeno:

„JA SAM RIJEKA“ – EMOTIVNA NOVA PJESMA SAŠE JAKELIĆA

 

Nakon uspješnice „Da se bar u kišu pretvorim“ splitski pjevač Saša Jakelić ima novu pjesmu i video spot.

Pjesma „Ja sam rijeka“ jaka je i životna ljubavna pjesma, a Saša i ovaj put pomno gradi glazbu koja se uz raskošan i prepoznatljiv aranžman stapa s poetičnim tekstom Katarine Jakelić. Pjesma doslovno teče poput rijeke gdje do izražaja dolazi interpretacijska sugestivnost i sva raskoš Sašinog glasa.

Režiju spota potpisuje Roko Birimiša, glumica je Martina Vukojević, a između ostalog sniman je i na Vrličkom Suhom polju gdje se 60-ih snimao čuveni film Winettou. Spot za pjesmu „Ja sam rijeka“ pogledajte na sljedećem linku:

''Pjesma je, kako je ja kao interpret i autor doživljavam, jedna metafora pozitivne životne snage, svojevrsno sidro ljubavi koje nam je svima potrebno čak i kad život turbulentno teče poput brze i nemirne rijeke. Mislim da će se mnogo ljudi u njoj prepoznati'', rekao je Saša.

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »