Novosti

Jelena Radan se pjesmom Taking You Back pita: Volite li me dovoljno da me primite natrag?

Objavljeno:

Jelena Radan se pjesmom Taking You Back pita: Volite li me dovoljno da me primite natrag?

Taking You Back još je jedna pjesma Jelene Radan s njezinog aktualnog albuma Voyage. Pjesma govori o emotivnom i ključnom trenutku njegovog povratka u njen život nakon dugo vremena i pitanja: Volim li te dovoljno da te primim natrag?

Taking you back je prekrasno osmišljena pjesma pod producentskom palicom Edija Cukerića, a divno odsvirana od strane glazbenika: Emil Gabrić na violini, Miro Navračić na harmonici, Josip Konfic na udaraljkama (marimba i vibrafon, te praporci), Ivan Gazibara na kontrabasu, Tomi Novak na gitari.

 Pjesmu Taking You back poslušajte na sljedećem linku

Ovo je savršen trenutak da još jednom podsjetimo na taj izniman album; album u kojem su ilustrirane razglednice za svaku pjesmu na hrvatskom, engleskom, portugalskom i francuskom jeziku, album koji je bio nominiran za  Impalu, za najbolji indie album. Voyage je izašao tek nekoliko dana prije ulaska Hrvatske u EU te bio možda i posljednji album u onoj Hrvatskoj; "najeuropskiji album" kako su ga neki kritičari nazvali. Dobio je i Porin za likovno oblikovanje, te je nominiran za najbolju žensku vokalnu izvedbu.

Voyage je album putovanja, intimnog i onog raznim jezicima, a koji je, kao i svako putovanje, imao plan puta, ali i ponekih iznenađenja na tom putu.

 I upravo sada, tri godine nakon izlaska istog, a netom prije novih glazbenih izazova koje Jelena planira obznaniti uskoro, poželjeli smo se podsjetiti na Voyage pjesmom Taking You Back, koju kao autor i glazbe i teksta potpisuje Goran Bošković s kojim je Jelena surađivala na njegovoj odlično primljenoj pjesmi Pođi na put.

 Jelenu Radan možete pratiti na njenom Facebooku.

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »