Novosti

JUSTIN TIMBERLAKE nastupa u finalu Eurosonga 2016

Objavljeno:

JUSTIN TIMBERLAKE nastupa u finalu Eurosonga 2016

Justin Timberlake nastupa u finalu Eurosonga 2016. gdje će prvi put izvesti novi singl “Can’t Stop The Feeling” !


- Ovo je fantastična prilika! Sretni smo i uzbuđeni što će Justin Timberlake i njegov bend izvesti svoju novu pjesmu u našem showu. Posebnost je dodatno u tome što su uz Justina ovdje prisutni, koautori i koproducenti pjesme “Can’t Stop The Feeling”  Max Martin i Shellback - izjavio je Sven Stojanović, producent Eurosonga 2016.

Ponosni smo što ćemo ugostiti jednog od najvećih svjetskih umjetnika! To je čast i inspiracija svima nama”, izjavio je izvršni producent Eurosonga 2016 Martin Österdahl.

Glazbenik i glumac, Justin Timberlake do sada je osvojio 9 Grammy i četiri Emmy nagrade. U njegovoj vrlo uspješnoj solo karijeri pamtimo hitove ”Cry Me a River”, ”SexyBack i ”Mirrors” i mnoge druge, a njegov filmski doprinos vidi se u filmovima ”The Social Network”, ”Bad Teacher”, kao i ”Friends with Benefits”.

Tri dijela Eurosonga (Polufinale 1 i 2, kao i Veliko finale) svake godine gleda više od 200 milijuna ljudi, a prenosi se u više od 50 zemalja. Ove godine ukupno se natječu 42 zemlje dok je 1,500 novinara akreditirano kako bi popratili  događanje. Osim u Europi, natjecanje se može pratiti u Australiji i Americi.

 

“CAN’T STOP THE FEELING!” je na putu da postane najuspješniji hit Justin Timberlakea do sada! Pjesma je već dostigla prva mjesta na top listama u Velikoj Britaniji, Kanadi I Americi, ali I na iTunes listama u više od 50 zemalja.

Justin se trenutno nalazi u Europi, gdje promovira novu pjesmu pa je tako boravio u Londonu gostujući na dodjeli nagrada BAFTA, kao i na nekolicini britanskih radio postaja. Danas promo turneju nastavlja u Berlinu, dok ga sutra već očekuju u Cannesu, gdje je u toku filmski festival.  Europska promo  turneja se zatim nastavlja u Švedskoj, nakon čega slijedi subotnje gostovanje u finalu Eurosonga 2016.

 

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »