Novosti

Kolodvor ima novi singl – poslušajte pjesmu Odisej

Objavljeno:

Kolodvor ima novi singl – poslušajte pjesmu Odisej

Nakon osam godina duge diskografske pauze, grupa Kolodvor ponovno se aktivirala i predstavljaju novi singl – pjesmu „Odisej“. Za pjesmu su snimili i video spot na bajkovitoj plavoj trasi od Komiže do Biševa.

Komiška femme fatale, Lea Mardešić, bila je nemirna Penelopa, a splitski režiser Goran Čače ležerni dirigent.
Osim na Komiži, spot se snimao i na splitskim Prokurativama.

Spot pogledajte na sljedećem linku

 

Baš poput Odiseja, grupa Kolodvor vraća se svom domu i izdaje prvi singl osam godina od izdavanja svog prvog albuma 'Dnevnik iz doline ogledala'.

Frontman Kolodvora Martin Pulić 2012. godine zagrebačku je adresu zamijenio londonskom, a autorske vještine oštrio je u bendu Stone Doves s kojim je nastupao od Brixtona do Camdena.
Singl Odisej rođen je od svog engleskog pretka, pjesme Journey.

Od starih članova benda na basu je Josip Ljuban, a gitarist Toni Zekulić i bubnjar Roni Ostojić nova su akvizicija probrana među neretvanskim glazbenicima.

Glazba za pjesmu Odisej je snimana u Londonu pa su zadržani zvuci basa Gianmarca Agoste i strastveno bubnjanje Luce Collodora uz gitare Martina Pulića.

Vokal je sniman kod Srđana Sekulovića - Skansija koji se pobrinuo za moćnu i modernu produkciju.
Skansi grupu Kolodvor opet očekuje u siječnju kada se snima drugi singl "Zagreb'.

Pjesmu Odisej slušajte i na Deezeru

http://www.deezer.com/hr/album/50031902

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »