Novosti

Kolodvor ima novu pjesmu posvećenu gradu Zagrebu

Objavljeno:

Kolodvor ima novu pjesmu posvećenu gradu Zagrebu

Novi singl grupe Kolodvor zove se „Zagreb“. I nije to sasvim slučajno. Ova pjesma glazbeni je spomenik ne samo gradu Zagrebu, nego i danima mladosti i ljubavi proživljenim na zagrebačkim ulicama. Za moćnu produkciju se i ovaj put pobrinuo Srđan Sekulović Skansi.

Za pjesmu je snimljen i prigodan spot pun klasičnih zagrebačkih motiva, a režirao ga je Tvrtko Vidokk Barisić.

„Matoš čuva Gornji grad, Zagorka se njiše u ritmu glazbe, a Ban i Tin vjeruju u ljubav para koji šeta kod njih. Kroz ovu pjesmu gradski spomenici i simboli se bude, oživljavaju i postaju aktivni sudionici proslave zanosa jedne mladosti i zagrebačkog sna sreće. – rekao je Martin Pulić

Glazbu i tekst za pjesmu „Zagreb“ pisao je Martin Pulić, a aranžman je radio zajedno s Tonijem Zekulićem, Josipom Ljubanom, Franom Puticom, Berkom Muratovićem i Juricom Leikauffom.

Mastering pjesme rađen je u legendarnom londonskom studiju Abbey Road u kojem su svoje albume snimali i slavni Beatlesi.

Pjesmu „Zagreb“ slušajte i na Deezeru

https://www.deezer.com/hr/album/58037212

 

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »