Novosti

Koncertni film "Roger Waters The Wall" - samo sutra, 29. rujna, u Cineplexx kinima!

Objavljeno:

Koncertni film "Roger Waters The Wall" - samo sutra, 29. rujna, u Cineplexx kinima!

 U Hrvatskoj će biti prikazan sutra, 29. rujna, u 20 sati i to samo u kinima Cineplexx Centar Kaptol, City Center one Zagreb East i City Center one Split!

Bit će to savršena prilika za sve one koji uživo nisu mogli vidjeti ovaj spektakl (a i oni koji jesu da se prisjete jedinstvenog događaja ), da vide kako je Roger Waters, skladatelj, tekstopisac i suosnivač kultnog benda Pink Floyd, redizajnirao i podigao show “The Wall” na još viši nivo.  Kreirao je vrhunski događaj s jedinstvenim doživljajem za publiku bez obzira odakle se gleda stvorivši produkciju koja nadilazi sve do sada već viđeno na sceni.

Zasnovan na revolucionarnom albumu, film se može predstaviti kao koncept film – umjetnički show koji zasljepljuje osjetila u kombinaciji s intenzivnim osobnim putovanjem u kojem se umjetnik suočava s gubitkom koji je doživio za vrijeme rata. Nakon filma, svi gledatelji imaju jedinstvenu priliku uživati u specijalnom prilogu u kojemu Roger Waters, zajedno s kolegom iz benda Pink Floyd, Nickom Masonom, odgovara na pitanja obožavatelja iz cijelog svijeta.

Samo djelić ovog spektakla pogledajte u traileru:

Roger Waters The Wall

Ulaznice za ekskluzivnu projekciju spektakla „Roger Waters The Wall” u prodaji su online i na blagajnama kina!

Uživajte!

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »