Novosti

Lana Klingor za 5. godišnjicu braka suprugu poklonila „Radost“

Objavljeno:

Lana Klingor za 5. godišnjicu braka suprugu poklonila  „Radost“

„Prošlo je 1830 dana. Čini se malo, no iako brojka nije nimalo važna, upravo toliki broj dana jedna se žena zove tvojom i upravo to ju čini najsretnijom i najponosnijom na svijetu. “ – ovim riječima, Lana Klingor Mihić, započela je emotivnu poruku namijenjenu suprugu s kojim 5 godina dijeli sve.

Bivša pjevačica, danas uspješna PR menagerica i pobjednica Celebrity Mastershefa 2016. godine, svoju je strast našla u kulinarskim vodama i u tome uživa. Na povratak u glazbene vode niti ne pomišlja, no ipak, snimila je pjesmu „Radost“  koju je posvetila najvećoj ljubavi – svom suprugu Anti!

Andrea Čubrić, Lanina prijateljica, pretočila je njezine misli u pjesmu i nastala je „Radost"  koja je već pronašla put do slušatelja i osvojila glazbene urednike. Kako zvuči poslušajte na sljedećem linku:

„U trenutku dok ovo pišem, imam osjećaj da uopće ne mogu izraziti sve što prema tebi osjećam, no znam da te samo moje srce zna, onako kako to zna samo ljubav. Nisam sigurna da bih mogla disati bez tebe, koliko god to zvučalo otrcano. Jednoga dana i naše će djevojčice odrasti, otići od nas, živjeti svoje živote. Ostat ćemo ti i ja. Neka nam ti dani s njima traju što duže, neka su što duže malene, no kada do toga i dođe, ostajemo ti, ja i naša klupica ispod drveta, da ostarimo na njoj zagrljeni. Ti si polovica moje duše, pola svega mojega, moj život, moja RADOST. Upravo zato ti ovo i poklanjam, da te prati i uvijek podsjeti da si moj život, da mene nema bez tebe. Htjela sam ti pokloniti uspomenu, sebe, nas četiri i nadam se da ti se sviđa. Danas, sutra, zauvijek. Voli te tvoja žena. Sretna ti 5. godišnjica braka. – dio je emotivne i iskrene poruke koju je Lana posvetila suprugu

Pjesmu „Radost“ slušajte i na Deezeru:

https://www.deezer.com/en/album/75791582

 

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »