Novosti

Lea Mijatović predstavlja novu pjesmu "Između oprosta i kajanja"

Objavljeno:

Lea Mijatović predstavlja novu pjesmu "Između oprosta i kajanja"

Lea Mijatović predstavlja novu pjesmu "Između oprosta i kajanja" s kojom će se ove godine predstaviti na Zagrebačkom festivalu.

"Između oprosta i kajanja" je pjesma u kojoj se, kako je jedan bliski suradnik rekao, "najviše osjeti prava Lea Mijatović". Nikad dovoljno opjevana ljubav je tema o kojoj najviše volim pjevati, pogotovo kada Ivanović i Vojvodić pogode u žicu. Definitivno sam je na prvu osjetila i obojala svojim emocijama pa se nadam da će i publika to osjetiti i voljeti je. Jako smo sretni što je stručni žiri Zagrebačkog festivala prepoznao ovu pjesmu i uvrstio je među 22 pjesme koje će u prvom mjesecu biti izvedene na Zagrebačkom festivalu." rekla je Lea

U pripremi je i video spot za ovu pjesmu koji će biti gotov kroz desetak dana.

Novu pjesmu Lee Mijatović slušajte i na Deezeru

  http://www.deezer.com/hr/album/52625772

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »