Novosti

Luce nastupa na Danu prodavaonica ploča!

Objavljeno:

Luce nastupa na Danu prodavaonica ploča!

Ove subote, 16.travnja, kako u svijetu, tako i u cijeloj Hrvatskoj u glazbenim shoppovima bit će obilježen Dan prodavaonica ploča (Record store day).

Prigodni popusti, druženje i koncerti glazbenika, izvrsna su prilika da subotnje prijepodne provedete na zagrebačkoj špici. U Novoj Ploči, Bogovićeva 5, ove će subote nastupiti i mlada imena hrvatske glazbene scene; Luce će svirati u 10:30, Pravila igre u 11 sati, a Mia u 11:30 sati.

Svi koji se od 10:30 zateknu u Bogovićevoj, tom će prilikom moći uživo čuti Luce koja će sve okupljene podsjetiti na svoj nedavno izdani EP pod nazivom „U Bojama“ izdanom prošle godine, a za koji je dobila izvrsne kritike od vrsnih glazbenih kritičara. Moći ćemo u njenoj polusatnoj svirci čuti sve njezine pjesme, kao i novi singl „Dogodila se dosada“ koji će radijski predstaviti u ponedjeljak 18.4. Pjesmu je napisao Aljoša Šerić, inače autor čiji glazbeni opus Luce iznimno cijeni.

Posjetitelji prodavaonica moći će, kako s Luce, tako i s ostalim glazbenicima koji će proslaviti ovaj dan, razgovarati o glazbi i novim izdanjima.

Ovogodišnji hrvatski Record Store Day podržavaju dva ambasadora - Matija Dedić i uvijek zanimljivi Davor Gobac.

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »