Novosti

Manntra se puna dojmova vratila s Njemačke turneje

Objavljeno:

Manntra se puna dojmova vratila s Njemačke turneje

Puni dojmova, dečki iz Manntre vratili su se iz Njemačke koju su posjetili tijekom svoje turneje: „Sve je prošlo iznad očekivanja. Svirali smo po kultnim klubovima u Njemačkoj gdje su karijeru započinjali danas već velika imena. Super nam je bilo vidjeti na zidu potpis Korna koji je tamo svirao davne 1996 godine.“ – rekao je Marko Matijević Sekul

Svi veliki i manji gradovi bili su stanica za ovaj energični mladi bend pa su svoju prvu co-headlinersku turneju po Njemačkoj uspjeli dovršiti do kraja iznad očekivanja.

Kako su dečki i sami rekli; nevjerojatna je ta činjenica da glazba zaista nema granica i da strani, nerazumljiv jezik uspijeva probuditi jednu masu i na tome su svima jako zahvalni.

„Tijekom proteklih nekoliko mjeseci, bend koji je bio gostujući i vodio turneju (Erdling) pokazali su se kao odlični domaćini i sve predgrupe su bile jako susretljive i dobro raspoložene te nas je iznenadio nenajavljenim dolaskom na jedan koncert naš prijatelj Micha (pjevač In Extrema) koji je otpjevao u Erfurtu Meridian.“ – zaključio je Marko

Prije tri mjeseca Manntra je izdala svoj novi album Meridian, a na istoimenoj pjesmi dobili su kada je Michael Rhein odlučio gostovati u istoj. Čast je bila još veća jer je Michael svoje dionice u pjesmi otpjevao upravo na hrvatskom jeziku.

Pjesmu Meridian poslušajte na linku

https://www.youtube.com/watch?v=x6VD1GAo3Ic

Cijeli album grupe Manntra slušajte i na Deezeru

http://www.deezer.com/hr/album/47907242

Manntru pratite na njihovom facebooku i na službenoj stranici www.manntra.hr

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »