Novosti

Mario Huljev feat. Dino Dvornik "Buka" „Užitak je, ali i velika odgovornost pjevati pjesmu Dina Dvornika“

Objavljeno:

Mario Huljev feat. Dino Dvornik "Buka" „Užitak je, ali i velika odgovornost pjevati pjesmu Dina Dvornika“

Pjesma „Buka“ jedna je od započetih, a za života Dina Dvornika nikad završenih pjesama.

Pjesmu potpisuju Dino Dvornik i Srđan Sekulović Skansi,  a jedna je od pjesama koju Dino, nažalost, nije stigao završiti i objaviti, pa je odgovornost za glavni vokal na pjesmi preuzeo Mario Huljev.

 "Pjevati pjesmu koju je pisao Dino Dvornik uvijek je užitak, ali i odgovornost, a pogotovo ako se radi o nikad prije objavljenoj pjesmi. Kada ju je Skansi pronašao i pozvao me da ju čujem, nisam puno razmišljao i odmah smo snimili sve što je trebalo. Nadam se da će slušatelji uživati u prepoznatljivom zvuku." rekao nam je Mario Huljev

 

Pjesmu „Buka“ poslušajte na ovom linku:

 

„Polako se kuhala i na kraju uz pomoć Marija Huljeva koji sigurno najbolje gađa Dinovu vokalnu ekspresiju, Alena Svetopetrića kao Svetoprstića na gitari, Peggyja koji je upisao popriličan staž kao Dinov keyboardist, Jakše Kriletića kao dokazanog club entertainera, koautora Skansija na basu i gitari te samog Dina, naravno, koji je zacrtao u Buci groove, gitare i harmonijske eskapade usputno se igrajući s vokalnim filmovima.“ – rekao je Skansi

Dino Dvornik osim kao autor, na pjesmi je svirao i gitarske dionice te pjevao prateći vokal, a osim njega i Skansija, na pjesmi su kao glazbenici sudjelovali još i stari suradnici Predrag Martinjak Peggy - klavijature i Alen Svetopetrić - gitara, te Jakša Kriletić na saksofonu.

 

Slušajte Buku i na Deezeru! :)

https://www.deezer.com/hr/album/65311362

 

Pjesma "Buka" bit će objavljena na novom albumu koji Mario Huljev priprema za kraj ove godine.

 

Marija Huljeva pratite na njegovoj Facebook stranici

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »