Novosti

Meritas predstavlja novi singl s albuma „Live u Tvrđi“

Objavljeno:

Meritas predstavlja novi singl s albuma „Live u Tvrđi“

Pjesmom Igra live podsjećamo na sjajno digitalno live izdanje grupe Meritas objavljeno u studenome prošle godine, a zabilježeno u lipnju u Osijeku na Svjetski dan glazbe.

Live u Tvrđi šetnja je u kojoj su uhvatili pod ruku pet svojih studijskih albuma i proveli se zajedno s publikom glazbenim pejzažem koji svojim živim doživljajem dodatno naglasi snagu i uzbudljivost njihovih kompozicija.

Ovom prilikom tako izdvajamo drugi singl s albuma i sa zadovoljstvom predstavljamo Igru live, ali i tek nakratko podsjećamo na davnu 2000. godinu kad je istoimeni album postavio nove produkcijske standarde na domaćoj pop sceni.

Pjesmu Igra live možete poslušati na sljedećem linku

Kao što smo i u prvim najavama albuma već spomenuli, pa opet naglašavamo, bila bi prava šteta sjajne bendove i autore ne imati priliku poslušati koncertno na otvorenim pozornicama gradova, u njihovim starim jezgrama koje se poput glazbe ovih autorica valjaju čuvati i pohoditi sa zadovoljstvom. Bila bi šteta da ne postoji live koncertno izdanje koje pokušava ugrabiti najbolje trenutke koncerta koji se samo jednom doživi - već drugi je sasvim drugačiji.

Glazbenici koji su sudjelovali na izdanju su Tin Ostreš (bubanj), Zdeslav Klarić (klavijatura), Mladen Munivrana (bas gitara) i Ivan Božanić (električna gitara), dok je posebna gošća na pjesmi Još jednom Piroška Hegyi, prva violina osječkog HNK. Glazbeni producent je Ivan Božanić, a snimatelj Ivan Šmit. Naslovnicu albuma osmislile su Kreativne ovčice.

 Meritas možete pratiti na njihovom facebooku

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »