Novosti

Mile Kekin - dobitnik dvije nominacije za Porin predstavlja novi spot s hvaljenog albuma „Kuća bez krova

Objavljeno:

Mile Kekin  - dobitnik dvije nominacije za Porin predstavlja novi spot s hvaljenog albuma „Kuća bez krova

Četvrti singl, „Samo moja“ skinut je s iznimno hvaljenog albuma „Kuća bez krova“ za koji je Mile Kekin očekivano dobio dvije vrlo važne nominacije za ovogodišnji Porin i to:

U Kategoriji br. 1 - Album godine

U Kategoriji br. 6 - Najbolji album rock glazbe

 

„Pjesma „Samo moja“  se lijepo slaže s paranoja, a nastala je na dječjem igralištu punom prezabrinutih roditelja i neoprezne djece, da bi s vremenom , eto ,prerasla u univerzalnu ljubavnu pjesmu puno obećanja i strahova. Na pjesmu „Samo moja“, osim moga stalnog benda, svira i Yogi Lonich, gitarist bjelosvjetskog kalibra, koji  shvatio kakav sound želim čim sam mu objasnio da taj glavni guy u pjesmi nije smo crazy in love nego je i sick in the head.rekao je Mile Kekin

Za takvu netipičnu pjesmu Miletu je trebao netipični spot kojeg pogledajte na sljedećem linku:

„Srećom sam naletio na Marina Nekića, režisera dovoljno hrabrog pristupa da mi predloži da tri radnje strpamo u jedan omnibus i pustimo ga da vozi bez mog lica i svirke na plejbek. Jako mi drago što se u spotu pored mnogo mladih lica pojavljuje i kazališna diva Konstadinka Velkovska i glumački as Antun Tudić . – o spotu je rekao Mile Kekin

Mile sa svojim bendom promovira i dalje svoj novi album u Hrvatskoj, ali i u cijeloj regiji. U Zagrebu ga možete vidjeti u subotu 16. 3. na četvrtom izdanju Brijačnice. Uz Mileta i njegov bend, taj dan možete vidjeti i čuti Letu Štuke, Rezerve i zagrebačku indie četvroku Lika Kolorado.

 

Osim u  Zagrebu Milu Kekina  pogledajte i u sljedećim gradovima:

 

  1. 3. Sarajevo,
  2. 3. Split,
  3. 4. Beograd,
  4. 4. Rijeka

 

Cijeli album Mile Kekina „Kuća bez krova“  dostupan je i na Deezeru pa tko ga do sada nije poslušao, evo prilike:

https://www.deezer.com/us/album/75379352

 

Mile Kekina pratite na njegovom Facebooku  i  YouTube kanalu

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »