Novosti

Mile Kekin oduševio puni Vintage Industial Bar

Objavljeno:

Mile Kekin oduševio puni Vintage Industial Bar

Foto: Karla Matulina

Sinoć je u punom Vintage Industrial Baru Mile Kekin sa svojim bendom predstavio svoj novi, tek izašli solo album „Kuća bez krova“.

Koncert je otvorio naslovnom pjesmom  „Kuća bez krova“ , nastavio hitom „Reno 4“ koji je prošle godine bio u konkurenciji za Porin u kategoriji „Pjesma godine“. Uslijedio je „Atlas“, zatim aktualni singl „Takav par“, „Atlantida“ – ovog puta bez Bajage,.. Nizale su se sve pjesme s albuma „Kuća bez krova“, a svirali su se i veliki hitovi s njegovog prvog solo albuma „U dva oka“.  Veliki pljesak dobila je posebna gošća na koncertu, Ivanka Mazurkijević s kojom je Mile otpjevao dva hita „Dolje je bolje“ i „Maslina“ s prvog albuma.

Odlična atmosfera na koncertu nije jenjavala do samog kraja, a sasvim očekivano, publika ga je pozvala na bis. Još jednom su, u punoj dvorani, odsvirali „Reno 4“ i „Takav par“.

Zadovoljan sinoćnjim koncertom, Mile je rekao:

„Nakon tri godine pisanja, probavanja, snimanja, sinoć smo konačno naplatili sve te sate fantastičnim koncertom. Nakon svega mogu reći da imam još jedan bend koji može stati pred publiku i zabavljati ih preko sat i pol, a da nije ni slično Pivu – premda frontmen malo sliči“.

Članovi Miletovog benda koji su ga sinoć pratili na prvom solo koncertu bili su:

Danko Krznarić - gitare i klavijature, perkusije i prateći vokali

Marko Bregant - gitare i prateći vokali

Andrija Lazo - harmonika i prateći vokali

Neven Jurić - Bas gitara i  prateći vokali

Matko Gaće - bubnjevi bez pratećih vokala

 

Podršku Miletovom solo projektu došli su mu dati dečki iz Hladnog Piva s kojima u subotu 1.12. nastupa na Pozitivnom koncertu. U publici je bio i Darko Rundek, te mnoštvo prijatelja i novinara koje su  Mile i njegovi dečki držali na nogama više od sat i pol vremena.

 

Cijeli album „Kuća bez krova“ dostupan je i na Deezeru:

https://www.deezer.com/us/album/75379352

 

 

Mile Kekina pratite na njegovom Facebooku  i  YouTube kanalu

 

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »