Novosti

Mile Kekin – potpisivanje CDa i vinila, srijeda 7.11. u 17 sati Pogledajte spot za Atlantidu!

Objavljeno:

Mile Kekin – potpisivanje CDa i vinila, srijeda 7.11. u 17 sati Pogledajte spot za Atlantidu!

Prije tjedan dana izašao je novi solo album Mile Kekina, „Kuća bez krova“, a odlične reakcije i dalje pristižu sa svih strana. Vrhunski glazbeni kritičari prepoznali su ovaj album kao glazbeno remek djelo, a neki mu čak ove godine predviđaju i Porin za najbolji album.

Veliki interes za Kućom bez krova, pokazali su, ne samo glazbeni kritičari i novinari, već se javljaju fanovi diljem zemlje koji u svojoj fonoteci žele imati potpisani album.

Tako će srijeda, 7. 11. u 17 sati u Menart multimedijalnoj knjižari u Avenue Mallu biti rezervirana za  sve koji žele u svojim rukama imati potpisani primjerak ovog albuma.

Osim na CDu, od 7. 11., „Kuća bez krova“ bit će dostupna i na vinilu!

Sve novosti oko potpisivanja, pratite na Facebook eventu

10 najbržih koji  u srijedu dođu u Avenue Mall i kupe novi album bilo na CD-u ili vinilu, na poklon će dobiti jednu ulaznicu za prvi solo koncert koji će se održati u četvrtak 29. 11. u Vintage Industrial Baru. Više informacija o koncertu pratite na Facebook eventu!

Pjesma koja je od izlaska albuma najviše odjeknula je duet s Bajagom u pjesmi „Atlantida“, za koju danas predstavljamo i spot kojeg pogledajte na ovom linku:

 „Posljednjih dana često spominjana Atlantida, pjesma o mojoj potrazi za izgubljenim članovima plemena Azri dobila je spot zahvaljujući još jednom članu plemena , Tomislavu Fiketu, poznatom po lošoj navici iliti Bad Habitu da talasa kad većina šuti. Spot je priča o svima nama koji se ne damo strpati u torove i pobjedi protiv crvenih mundira. Zasada samo u stripovima.“ – na pjesmu se osvrnuo i Mile Kekin

 

Mile Kekina pratite na njegovom Facebooku  i  YouTube kanalu

 

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »