Novosti

Mirna koncertna promocija u Vinylu 2. 10./19 sati

Objavljeno:

Mirna vas poziva u Vinyl

Sutra 2. listopada, u 19 sati, koncertna promocija u zagrebačkom klubu Vinyl!

Riječka kantautorica Mirna će sutra, 2. 10., srijeda, u pratnji benda odsvirati pjesme s njenog albuma prvijenca "Snovi", a na pozornici će joj se pridružiti i gošća iznenađenja! (ulaz besplatan)

https://www.facebook.com/events/633648080459553/

Album je objavljen u petak 27. rujna i uključuje 12 autorskih pjesama.

„Silno me veseli izlazak mog prvog albuma. Nazvala sam ga „Snovi“ zato što na na neki način označava početak realizacije mojih snova koje sanjam još od djetinjstva, odnosno želju za bavljenjem i izražavanjem putem glazbe.“, poručuje Mirna, talentirana kantautorica iz Rijeke, koja je s nestrpljenjem iščekivala izlazak svojeg prvog albuma.

Uoči izlaska albuma prvijenca, Mirna je objavila još jedan singl s albuma. Riječ je o pjesmi „Gdje si sad“ za koju ćemo uskoro vidjeti i video spot  koji će i ovoga puta  režirati njeni dugogodišnji suradnici i prijatelji Ira & John koji su zaslužni i za omot albuma:

„Ira i John su odlično popratili priču likovnim oblikovanjem naslovnice i knjižice albuma. Transparentna koprena koju navlačim dio je snoviđenja, izvjesne atmosfere albuma, kao što i sam naslov nagovještava, dok nagost pak sugerira intimu većine mojih pjesama. Zahvaljujem Marku Mrakovčiću na sjajnim aranžmanima koje je napravio za moje pjesme, Darku Terleviću koji je napravio aranžman za pjesmu “Mijenja me”, Zimi (Cubies) koja je osmislila i odsvirala orgulje na pjesmi “Nestvaran”.

Spotovi su ono u što Mirna i ekipa ulažu mnogo truda i vremena, a rezultat je uvijek predivno ispričana priča o kojoj govori pjesma. Posljednji spot „Nestvaran“ prepoznala je i struka pa je ušao u natjecateljski program na Danima hrvatskog filma.

Spot „Tvoja laž“, bio je nominiran na MTS festivalu 2018. u Beogradu i ušao u top 3 u kategoriji Najbolji alternativni rock spot.

Popis pjesama „Snovi“:

1. Nisi sam

2. Tvoja laž

3. Tebe nema tu

4. Nestvaran

5. Zašto

6. Snovi

7. Nešto bolje

8. Gdje si sad

9. Odvedi me

10. Sami

11. Mijenja me

12. Opusti se

Facebook event, koncertna promocija u Vinylu 2. 10. (besplatan ulaz)

https://www.facebook.com/events/633648080459553/

Aktualni singl „Gdje si sad“ slušajte na digitalnim servisima:

https://backl.ink/69325310

Album "Snovi" na:

https://backl.ink/70004802

Više o Mirni:

Facebook: https://www.facebook.com/mirnaskrgatic/

Instagram: https://www.instagram.com/mirnaskrgatic/

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate pitanje, slobodno nam se obratite putem dolje navedenog obrasca. Hvala!

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »