Novosti

Najzrelije glazbeno izdanje Pamele Ramljak

Objavljeno:

Najzrelije glazbeno izdanje Pamele Ramljak

Pamela Ramljak ima novu pjesmu, “Ne govori mi to”, koju je snimila u suradnji s jednom od najvećih regionalnih zvijezda, Dženanom Lončarevićem. Da se radi o pjesmi koja vrlo visoko podiže ljestvicu njezinog autorstva, složni su svi koji su do sada čuli pjesmu – radi se o njezinom najzrelijem glazbenom izdanju do sada!

 Kada joj se prije nekoliko tjedana ukazala prilika za suradnju s Dženanom, vrlo rado ju je prihvatila.  Svoj neosporan talent, Pamela je ponovno  i u ovoj pjesmi pokazala kao autorica teksta i glazbe. Aranžman potpisuje Saša Milošević Mare, a spot je sniman na nekoliko lokacija u Beogradu pod redateljskom palicom Vedada Jašarevića.

 Spot za ovu izuzetno emotivnu baladu pogledajte na sljedećem linku

O suradnji s jednim od najpopularnijih izvođača u regiji, Pamela je ponosno rekla: “Jako sam sretna i zadovoljna ovom suradnjom jer radi se o odličnom glazbeniku, a sigurna sam da će i glazbena priča koju smo ujedinili u jedno postići veliki uspjeh. Spojio nas je zajednički producent Saša Mare koji je, kad sam odsvirala i otpjevala “Ne govori mi to” na klaviru, odmah došao na ideju da je pjesma idealna za duet. Dženanu smo poslali pjesmu, njemu se odmah svidjela i tako smo došli do ove lijepe suradnje”.

Velika podrška prilikom snimanja spota bio je i Pamelin suprug zbog kojeg su, kako sama Pamela kaže, nastali najbolji kadrovi spota.

 Za styling Pamele Ramljak zaslužan je Ivan Alduk koji je za potrebe snimanja spota izabrao sve kreacije iz svoje nove kolekcije. Za odličnu šminku pobrinula se Nela Brkić, dok je o Pamelinoj frizuri brinuo Aleksa La Vie.

Pamela će i sama reći da se radi o njenoj najboljoj glazbenoj izvedbi, a koliko je pjesma do sada odlično prihvaćena potvrđuje podatak da se premijera istovremeno održala u čak 7 država regije!

 

Sve novosti i nastupe Pamele Ramljak pratite na njenoj službenoj Facebook stranici.

  • O nama

    MENART je izdavačka kuća osnovana 1997. godine i od tada se uspješno razvija u jednu od najznačajnijih diskografskih kompanija u regiji.

    Kontaktirajte nas O nama
  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

  • Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »