Novosti

Nevjerojatan uspjeh Amela Ćurića!

Objavljeno:

Nevjerojatan uspjeh Amela Ćurića!

Nova pjesma Amela Ćurića "Kost" koju je snimio u duetu s Eminom Jahović Sandal bilježi nevjerojatan uspjeh!

U samo jednom danu, spot je pregledan milijun i pol puta te je postao najklikaniji video na Youtubeu u Hrvatskoj općenito.

Time je po popularnosti prešao vijest da je Justin Bieber stigao u Hrvatsku, da je partijao po Zagrebu, a pretekao je i govor Donalda Trumpa.

Osim u Hrvatskoj, ovaj video je na 1. mjestu po popularnosti u BIH, Srbiji i Makedoniji, dok se u Sloveniji nalazi na 7. mjestu

Pogledajte još jednom zašto je ovaj spot oduševio fanove diljem regije

I sam vrlo ugodno iznenađen ovim rezultatom Amel je ponosno rekao:

"Sretan sam i oduševljen što su ljudi prepoznali naš trud. Jako smo se potrudili da napravimo zajedničku pjesmu koja će se pjevati još dugo. Smatram da nam je falilo dobrih moško-ženskih dueta. Milijun i pol pregleda u samo jednom danu je nevjerojatan rezultat. Hvala dragoj publici od srca!"

"Prvi put kad sam ju čula, vjerovala sam da će pjesma "Kost" biti hit i drago mi je da me osjećaj nije prevario. Suradnja s Amelom bila je divna, energija među nama sjajna i publika je to prepoznala." - ponosno je rekla Emina Jahović Sandal

Amela Ćurića pratite na njegovom Facebook profilu.

  • Newsletter

  • Pratite nas

    Pratite nas na našim društvenim mrežama

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »